Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Jayden Oosterwolde! Birçok takım peşinde...

07.10.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 08:58

Fenerbahçe'nin Parma'dan transfer ettiği Jayden Oosterwolde, bu sezon oynadığı futbolla göz dolduruyor. Sol bek oyuncuyu Avrupa'dan birçok takım takip ediyor.

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Jayden Oosterwolde! Birçok takım peşinde...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin geçen sezon İtalyan kulübü Parma'dan 6 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Sol bek oyuncuyu Avrupa'dan birçok takım da yakından takip ediyor.

Jayden Oosterwolde, performansı ile övgü aldı

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı da yenerek galibiyet serisini 15 maça çıkarırken, önceki günkü mücadelede yenen golde bireysel hatası olsa da genç sol bek Jayden Oosterwolde’nin performansı övgü aldı. 

Kendini gösterdi

Geçen sezon süre alamayan, bu yüzden de ödenen bonservis nedeniyle transferi eleştirilen oyuncu neden sarı-lacivertli kadroya dahil edildiğini Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gösterdi.

İlgini Çekebilir
Aslan liderliği istiyor! Rakip Antalyaspor...
Habere Git

Uyum sürecini atlatan futbolcuyla Kartal da geldiği ilk günden itibaren yakından ilgilendi, kendisinin yeteneklerinin, potansiyelinin farkında olduğunu ve şans vereceğini ifade etti. Bek pozisyonu dışında, stoperde de görev alan futbolcunun şu anda tek sıkıntısı ise kendisine olan aşırı özgüveni. Bu saha içinde avantaj sağlasa da dozajı kaçtığında Trnava maçında olduğu gibi tehlikeye yol açabiliyor.

Vazgeçilmezler arasına girdi

Geçen sezon devre arasında 6 milyon Euro ödenerek alınan 22 yaşındaki futbolcunun gelişimini sürdürdüğü düşünülüyor. Savunmada az risk alarak oynamaya başladığı zaman, daha etkili hale gelecek futbolcu, şimdiden takımın vazgeçilmezleri arasına girdi. Bu performansı devam ettiği takdirde yönetim de kendisini takip eden kulüplerin resmi teklif yapmasını bekliyor.

Sözleşmesinde çıkış maddesi yok

Yaz transfer döneminde birçok oyuncusunu yüksek bedellerle satan sarı-lacivertliler, Oosterwolde’den de gelecekte iyi bir gelir bekliyor. Burada Fenerbahçe en büyük şans ise futbolcununu bir çıkış maddesinin bulunmaması. 

İlgini Çekebilir
Filenin Efeleri, Mısır'ı rahat geçti
Habere Git

Başkan Ali Koç da eski teknik direktörü Jesus’un ayrılırken kendisine Oosterwolde ile ilgili “Bu çocuktan ileride çok para kazanacaksınız” dediğini ifade etmişti.

Fenerbahçe kariyeri

2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı sol bek oyuncu, Fenerbahçe ile çıktığı 16 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler