Fenerbahçe'nin Samsunspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 2 eksik

19.10.2024 - 16:38 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 16:49

Son dakika spor haberleri. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı.

Fenerbahçe'nin Samsunspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 2 eksik

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda ligde 2. sırada bulunan Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19'da başlayacak müsabakayı, hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Karşılaşma ise beIN Sports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hedef 3 puan

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kalan ve 7. haftada Galatasaray'a karşı 3-1'lik derbi hezimeti yaşayan Fenerbahçe, Samsunspor engelini aşmak istiyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli takım, Samsun deplasmanını kayıpsız geçmeye çalışacak.

İsmail ve Cengiz yok

Fenerbahçe'nin Samsunspor maçı için açıklandığı kamp kadrosunda İsmail Yüksek ve Cengiz Ünder yer almadı.

İşte Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosu:

Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul, Osayi, Mert, Çağlar, Djiku, Becao, Samet, Oosterwolde, Levent, Amrabat, Bartuğ, Mert Hakan, Fred, Szymanski, Kostic, İrfan Can Kahveci, Oğuz, Tadic, Maxximim, Dzeko, En-Nesyri, Cenk

İsmail Yüksek, United maçında dönecek

Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek'in sakatlığından dolayı kadroda olmadığı belirtilirken İsmail Yüksek'in UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Manchester United'a karşı oynanacak olan karşılaşmada kadroda olabileceği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler