Fenerbahçe'nin teknik kadrosundan bir isim daha gitti!

19.07.2021 - 17:44 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 22:36

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'den sonra U19 takımının teknik direktörü Gökhan Bozkaya da görevini bıraktı.

Fenerbahçe'nin teknik kadrosundan bir isim daha gitti!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de teknik kadroda değişiklik sürüyor. Geçen yıl önce sportif direktörlük sonra teknik adamlık yapan Emre Belözoğlu ve yardımcı antrenör Volkan Demirel'den sonra  U-19 teknik direktörü Gökhan Bozkaya ile de yollar ayrıldı. Bozkaya'nın görevi bıraktığı öğrenildi.

 

Gökhan Bozkaya, 2015-16 sezonunda Fenerbahçe U-21 takımında yardımcı teknik direktör olarak göreve başlamıştı. 2019-20 sezonunda U-19 teknik direktörü olmuştu. 

Fenerbahçe U19 takımı ile 3. oldu 

Bozkaya en son Antalya'da düzenlenen  U19 Elit Gelişim Süper Ligi Play-Off maçlarında takımın başında yer aldı. Fenerbahçe burada, Başakşehir'i 6-0 yendikten  sonra yarı finalde şampiyon Trabzonspor'a 2-1 kaybetmişti. Sarı lacivertliler, Kasımpaşa'yı  5-1 yenerek turnuvayı üçüncü kapadı.

 

Fenerbahçe altyapısından yetişti

Futbola Fenerbahçe altyapısından başlayan Gökhan Bozkaya, sarı lacivertlilerin yanı sıra Antalyaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Malatyaspor, Giresunspor, Kocaelispor gibi takımlarda forma giydi. 

İlgini Çekebilir
Caner Erkin sözünü tuttu, o videoyu paylaştı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler