Fenerbahçe'nin transfer hareketında son durum! 3 futbolcu ile görüşüldü...

Özgür Koç
21.05.2024 - 12:48 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 13:03

Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk şansını son maça taşıyan Fenerbahçe'de transfer harekatı için seçimin sonucu bekleniyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin transfer hareketında son durum! 3 futbolcu ile görüşüldü...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Galatasaray'ın bir puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta, rakibini 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup ederek zirve heyecanını son maça taşıdı.

Ligde pazar günü İstanbulspor'u yenip Galatasaray'ın Konyaspor'a mağlup olması halinde 9 yıllık şampiyonluk hasretine son verecek olan Fenerbahçe'de bir yandan da yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor.

Branco 3 futbolcu için hamle yaptı, birini bitirdi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'nin transfer harekatını sürdüren isim olan Sportif Direktör Mario Branco, şu ana kadar 3 futbolcuyla ilgili girişimde bulundu. Portekizli futbol adamı görüştüğü bu üç isimden biriyle anlaşma sağladı.  

Resmi teklifler seçimden sonra

Öte yandan haberin detayında, sarı lacivertlilerde transfer harekatının Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul'un sonucunu bekliyor. Seçimden sonra Ali Koç yönetiminin devam etmesi halinde Mario Branco'nun görüşme halinde olduğu oyuncular için resmi teklif yapılacağı kaydedildi. 

Senin için hazırladığımız haberler