Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Fenerbahçe'ye Destek

Orhan Gülek
06.03.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 06.03.2023 - 17:13

Kayseri deplasmanına seyirci yasağı konulan Fenerbahçe'ye destek veren Ümit Özdağ, "Yine yasak gelirse yine gideceğim. Beşiktaş ve Galatasaray yasaklı olursa onların da yanında olurum" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Fenerbahçe'ye Destek

AJANSSPOR - HABER

Taraftarı "Hükümet istifa" diye bağırdığı için Yukatel Kayserispor deplasmanına seyircisinden yoksun giden Fenerbahçe'ye destek çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan yeni açıklamalar geldi. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuk olan Özdağ, Fenerbahçe'ye yine yasak gelirse maçına yine gideceğini söyledi.

"Fenerbahçe'nin her yasaklı maçına gideceğim"

Maç öncesi "Gidip Kayseri'de hükümet istifa diye bağıracağım" sözü hatırlatılan Özdağ, "Fenerbahçe maçını tribünden seyrettim ama 'Hükümet istifa' diye bağırmadım. Girişte yapmış olduğum açıklamada hükümetin istifa etmesi gerektiğini söyledim. Bundan sonra da Fenerbahçe'nin yasaklı olduğu her maça gitmeye çalışacağım." dedi.

"Beşiktaş ve Galatasaray'ı da desteklerim"

Diğer büyük takımlara da benzer bir durumda destek vereceğini söyleyen Özdağ, "Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor hangi takım hükümeti protesto ettiği için yasaklı olursa ben orada olurum. Partimizin içerisinde gerçekten spor konusunda etkin isimler var. Onlarla birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar var. Bunları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım." dedi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç, Kayseri maçında protokole gelmedi
Habere Git

Kayseri istedi yasak kararı geldi

Kadıköy'de oynanan Arabam.com Konyaspor maçında sarı lacivertli taraftarlar "Hükümet istifa" diye bağırdığı için aralarında Kayserispor'un da olduğu bir çok kulüp tepki göstermişti. Kaysersipor, il güvenlik kuruluna başvurup Fenerbahçe taraftarının Kayseri'deki maça girmesinin yasaklanmasını istedi. Fenerbahçe'nin başvurusu sonrası yürütmeyi durdurma kararı verilse de Kayseri'nin itirazı ve savunması sonrası yeniden yasak kararı alındı.

Koç'tan Trabzonspor göndermesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tüm bu yaşananlardan sonra yaptığı açıklamada devletle hükümetin ayrı kavramlar olduğunu vurgulayarak, insanların bir hükümete destek olabilecekleri gibi karşı tutum da sergiyebileceklerini söyledi. Koç, geçen sezonki Trabzonspor şampiyonluğuna da atıfta bulunarak, dört bakanın selfie çektirmesinin siyaset sayılmayıp taraftarlarının "İstifa" diye bağırmasının siyaset sayılmasının çelişkili olduğunu da kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler