Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'a tebrik mesajları yağıyor!

03.06.2018 - 20:12 | Son Güncellenme: 03.06.2018 - 23:12

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'a tebrik mesajları yağıyor!

Fenerbahçe'nin 37. başkanı seçilen Ali Koç'a tebrik mesajları yağıyor. İlk tebriklerden bir tanesi de ezeli rakipleri Beşiktaş'tan geldi. 

Beşiktaş'tan Ali Koç'a tebrik!

"Ali Koç’u Tebrik Ederiz

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Ali Koç’un oy çokluğuyla Başkanlık görevine seçildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe’ye başkan seçilen Ali Koç ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına görevlerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

Gaziantepspor

"Bugün yapılan Kongre ile birlikte Fenerbahçe Kulübünün 37. Başkanı olan Ali Koç ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Gaziantepspor Kulübü."

Kemal Kılıçdaroğlu

"Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç’u ve yönetimini kutluyorum. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun."

Türkiye Futbol Federasyonu!

"Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bugün yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu"

Kulüpler Birliği Vakfı

"Fenerbahçe Spor Kulübümüzün bugün gerçekleştirilen seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda Başkanlığa seçilen Sn. Ali Koç’u vakfımıza üye tüm kulüp başkanlarımız adına kutluyor, bu yeni dönemde Ali Koç ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. 

Kulüpler Birliği Vakfı"

Medipol Başakşehir

"Sayın Aziz Yıldırım’a 20 yıllık görev süresince Türk futboluna vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, başarılar dileriz.

Saygılarımızla;

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü"

Galatasaray

"Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkan seçilen Sayın Ali Koç'u kutlar, bu seçimin Türk Sporuna hayırlı olmasını dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü"

Sivasspor

"Ali Koç ve Yönetimini Tebrik Ederiz

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bugün yapılan olağan genel kurul toplantısında kulüp başkanlığına seçilen Ali Koç ve yönetim kurulunu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Demir Grup Sivasspor"

Erdoğan'dan Ali Koç'a telgraf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığına seçilen Ali Koç'u tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Fenerbahçe Kulübünün Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Ali Koç'a tebrik telgrafı gönderdi.

Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığına seçilen Ali Koç'u tebrik etti. 

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün Seçimli Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Ali Koç'u telefonla arayarak kutladı.

Kasımpaşa

"Dün gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ederiz"

Acun Ilıcalı

"Gönülden başarılar dilerim. Hayallerini gerçekleştireceğinden ve Fenerbahçe’yi gönlümüzdeki hedeflere taşıyacağından şüphem yok."

Senin için hazırladığımız haberler