Fenerbahçe'nin yeni transfer Amine Noua kimdir?

22.01.2024 - 17:40 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 18:27

İşte EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun transfer ettiği Fransız forvet Amine Noua hakkında merak edilenler...

Fenerbahçe'nin yeni transfer Amine Noua kimdir?

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko forvet rotasyonunda yaşanan üst üste sakatlıkların üzerine kadrosuna bir ekleme yaptı.

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu kiraladı

Fenerbahçe, İtalya Lega Basket ekiplerinden Derthona Tortona forması giyen 26 yaşındaki Fransız forvet Amine Noua'yı 1 aylığına kiraladığını açıkladı.

Bu sezon üçüncü takımı olacak

Sezona İsrail ekibi Hapoel Holon'a imza atarak başlayan 2.02'lik Amine Noua, sonrasında İsrail-Filistin arasında çıkan savaşın ardından ülkeden ayrılarak İtalyan ekibi Derthona'ya imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sakatlık dalgası! Forvet kalmadı!
Habere Git

İşte Fenerbahçe'nin yeni transferinin istatistikleri

Bu sezon İtalya Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde toplam 14 maça çıkan 26 yaşındaki Amine Noua; 71.sayı, 4.3 ribaunt, 0.4 asist ortalamaları ile oynadı.

EuroLeague'de 83 maça çıktı

ASVEL forması ile EuroLeague'de 3 sezon boy gösteren Amine Noua bu plaformda 83 maça çıkarken; 5.5 sayı, 2.5 ribaunt, 0.7 asist ortalamaları ile oynadı.

Galatasaray'da istemişti Fenerbahçe transfer etti

Amine Noua'nın adı yaz aylarında ASVEL'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray Ekmas ile bir süre anılmıştı.

İlgini Çekebilir
Yaralı Fenerbahçe uzunları ile Kaf Kaf'a fark attı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler