Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat'ın geliş saati belli oldu

30.08.2024 - 13:20 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 13:31

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin yeni transferi 28 yaşındaki Faslı futbolcu Sofyan Amrabat'ın Türkiye'ye geliş saati netlik kazandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat'ın geliş saati belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe yeni bir transferde mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertli ekip ile sözleşme imzalayacağı aktarılan Sofyan Amrabat bugün İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Amrabat, Fenerbahçe'ye imza atmak için geliyor

Fiorentina'da forma giyen Faslı yıldız Sofyan Amrabat, Fenerbahçe için Türkiye'ye geliyor. Yağız Sabuncuoğlu tarafından aktarılan bilgilere göre; 28 yaşındaki orta saha oyuncusu bugün saat 16.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak.

Ilıcalı transfer sinyalini verdi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Amrabat sözleri ile dikkat çekmişti. Ilıcalı açıklamasında, "Sofyan Amrabat transferinde 1 yıl kiralık, sezon sonu satın alma opsiyonlu teklif yaptık. Çok rakamlara girmek istemiyorum. Biz bir yandan Fenerbahçe'yi de düşünmek zorundayız." demişti.

İlgini Çekebilir
Avrupa Ligi'nde kura zamanı! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oluyor
Habere Git

Amrabat hangi takımlarda forma giydi?

Faslı futbolcu Sofyan Amrabat, bu sezon Fiorentina ile 3 maça çıktı. 28 yaşındaki Amrabat daha önce Utrecht, Verona, Feyenoord, Club Brugge ve Manchester United için de ter döktü. Fas Milli Takımı'nda da yer alan Amrabat görev aldığı 57 karşılaşmada 2 asist yaparken 10 sarı, 1 kırmızı kart gördü ve 4.357 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler