Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi!

İsa Kethüda
24.07.2024 - 11:35 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 16:19

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Sevilla'da forma giyen Youssef En-Nesyri ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, La Liga'da Sevilla'da oynayan Youssef En-Nesyri ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Youssef En-Nesyri ile görüşmelere başlandı

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır.

İstanbul'a geliyor

Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü, Youssef En-Nesyri'nin ikonikleşmiş gol sevincini sosyal medya hesapları üzerinden teknik direktör Jose Mourinho ile paylaştı.

İşte o paylaşım:

"Youssef En-Nesyri yola çıktı"

Sarı-Lacivertli kulüp sosyal medya hesapları üzerinden Youssef En-Nesyri ile ilgili bir paylaşım daha yaptı. Paylaşımda, "Youssef En-Nesyri yola çıktı" ifadelerine yer verildi.

Ali Koç'tan Youssef En-Nesyri açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfında başkanlık görevini bırakacak Ali Koç, toplantıya girerken basına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki Faslı forvet Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü Sevilla ile bugün görüşmelere başlanmasına ilişkin "Hayırlı olsun." cevabını verdi.

Youssef En-Nesyri, İstanbul’a geldi

Yeni sezon kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi. Sarı-lacivertliler, İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla'nın golcü futbolcusu Youssef En-Nesyri ile anlaşmaya vardı. Faslı futbolcu, sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geldi. 27 yaşındaki futbolcuyu, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda çok sayıda taraftar karşıladı.

En-Nesyri, Fenerbahçeli taraftarları selamladıktan sonra kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı. Faslı oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Senin için hazırladığımız haberler