Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Allan Saint-Maximin'in sıra dışı kişiliği gündem oldu

15.07.2024 - 11:17 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 11:36

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Al-Ahli'den kiraladığı ve yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin saha dışındaki hayatı ile de dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Allan Saint-Maximin'in sıra dışı kişiliği gündem oldu

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin ile anlaşmaya vardı. İmza için geri sayımın başladığı Fransız futbolcunun saha dışında da dikkat çeken özellikleri söz konusu.

Bir taraftara Rolex hediye etti

Sözcü'den İrfan Yirmibeş tarafından aktarılanlara göre Allan Saint-Maximin birçok sosyal projede yer alıyor, burs dağıtıyor. Küçük taraftarlara maç bileti dağıtan Fransız futbolcu bir taraftara ise Rolex marka saat hediye etti. Annesi okul müdürü, babası ise üniversitede akademisyen olan Saint-Maximin çok başarılı bir öğrenci olduğu için ailesi futbol oynamasını istememiş. Tecrübeli futbolcunun IQ'su ise 145 olarak ölçülmüş.

Kendi masa üstü oyununu yaptı

Yunan tanrılarından etkilenen Allan Saint-Maximin, Helios isimli kendi masa üstü oyununu da yaptı. Daha önce ırkçılıkla karşı karşıya kalan Fransız futbolcu ırkçılık karşıtı kampanyaları da destekliyor. Karate Kid filmini çok seven Saint-Maximin maçlarda bu nedenle saç bandı da takıyor. Japon çizgi romanı olan mangaları da oldukça seven futbolcunun Lyana, Ninhia ve Dayden adında da üç çocuğu var.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de transfer harekatı! Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi...
Habere Git

Mourinho, Saint-Maximin'i özellikle istedi

Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun da kadroda görmek istediği isimler arasında. Hızlı bir oyuncu olan Saint-Maximin adam geçebilme özelliği ile de Mourinho'nun kanat oyuncusu eksikliğini gidermek için öne çıkmasını sağlıyor. Portekizli teknik direktör, yönetimden Fransız yıldızı özel olarak talep etti.

Senin için hazırladığımız haberler