Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attılar

29.03.2020 - 23:35 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 23:38

Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attılar

Fenerbahçe Beko'nun Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas hakkında ülkesinden flaş bir iddia geldi. Tecrübeli ismin, gelecek sezon için Olympiakos'un transferdeki ana hedefi olduğu kaydedildi.

Yunan basınında yer alan habere göre; Sloukas'ı transferdeki önceliği olarak belirleyen Olympiakos, Fenerbahçe'nin mali sıkıntısından faydalanarak tecrübeli basketbolcuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

Sloukas'ın Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen sarı lacivertlilere kalan sezonlar için belli bir miktar ödeyerek kontratından vazgeçebileceği belirtildi. 

Yunan guardın, Olympiakos Başantrenörü Bartzokas ile çok iyi bir ilişkisi olduğu vurgulanırken, Georgios Bartzokas'ın Sloukas'a ciddi süreler ve sorumluluklar veren ilk isim olduğu hatırlatıldı.

Eski takımına döneceği iddia edilen Kostas Sloukas, 2015-16 sezonundan bu yana Fenerbahçe Beko'da forma giyiyor. Sloukas, bu sezon THY Avrupa Ligi'nde 11.6 sayı, 6.1 asist ortalaması yakalarken, üç sayı çizgisinin gerisinden de yüzde 42 ile oynadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler