Fenerbahçe'ye 15 milyon Euroluk golcü! Munas Dabbur...

25.08.2019 - 11:20 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 08:25

Fenerbahçe'ye 15 milyon Euroluk golcü! Munas Dabbur...

Fenerbahçe, Munas Dabbur'ı transfer listesine aldı. Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için sürpriz bir isim ortaya atıldı. İspanya'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Sevilla'nın bu sezon transfer ettiği ancak Lopetegui tarafından yeterli bulunmayan Munas Dabbur'la ilgilendiği yazıldı.

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli transfer için yoğun mesai harcıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Bu kapsamda İspanyolların aldığı duyum haberleştirildi ve Fenerbahçe'nin yeni golcüsü açıklandı.

İspanya basını Fenerbahçe'nin, Sevilla'dan İsrailli golcü Munas Dabbur'u almaya çalıştığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin yaklaşık 1.5 ay önce transfer olmasına rağmen Sevilla teknik direktörü Lopetegui'nin yeterli bulmadığı Munas Dabbur'u kiralamak istediği iddia edildi.

Sevilla'nın 15 milyon euro bedelle satın aldığı golcüye Serie A ve Bundesliga'dan bazı teklifler olduğu da iddia edildi.

Bir süredir Mesa, Kjaer, Sergi Gomez için İspanyol ekibiyle görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin Filistin asıllı İsrailli oyuncu içinde kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.

El Mundo Deportivo'nun iddiasında göre; Dabbur'u isteyen diğer bir takım da Espanyol. Transfermarkt'taki değeri 15 milyon euro olan 27 yaşındaki Dabbur geçen yıl Salzburg'ta toplam 48 maçta 37 gol atarken, 16 da asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler