Fenerbahçe'ye 3 futbolcudan ağır fatura!

05.09.2024 - 08:44 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 10:34

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro için yapılan harcamaların ardından 13.41 milyon Euro zarar edildi.

Fenerbahçe'ye 3 futbolcudan ağır fatura!

AJANSSPOR - HABER

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi ile 30+5 milyon Euro'lu rekor bir kazanç sağlayan Fenerbahçe 3 oyuncusunun ayrılığından ise 13.41 milyon Euro zarar etti.

Peres bedelsiz olarak ayrıldı

Sabah Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe yollarını ayırdığı 3 oyuncu ile zarara uğradı. 2022'nin yazında Marsilya'dan 5.23 milyon Euro karşılığında transfer edilen Luan Peres, Fenerbahçe'de aradığını bulamadı. Peres, bedelsiz olarak Brezilya ekibi Santos'a gitti.

Pedro'nun sözleşmesi feshedildi

Joao Pedro, 4.68 milyon Euro karşılığında Cagliari'den Fenerbahçe'ye gelmişti. Sarı-Lacivertli ekip, Pedro'nun sözleşmesini feshetti.

İlgini Çekebilir
Gece yarısı transfer gelişmesi! Fenerbahçe, Olympiakos ile anlaştı ama...
Habere Git

Krunic de bedelsiz ayrıldı

Fenerbahçe'yi zarara uğratan isimlerden biri ise Rade Krunic oldu. Milan'dan 3.5 milyon Euro karşılığında Kanarya'ya gelen Krunic bedelsiz olarak Sırp ekibi Kızılyıldız'a gitti. Sarı-Lacivertli ekip için 22 maçta forma giyen Krunic yalnızca 1 asist kaydetti.

Fenerbahçe, Krunic'ten gelir elde edebilir

Fenerbahçe, Rade Krunic'in transferinden bir bonservis bedeli elde edemedi ancak yapılan anlaşma ile gelir sağlayabilir. Anlaşmaya göre Krunic'in ileride satılması durumunda Fenerbahçe bu satış bedelinin yüzde 50'sini alacak. Krunic, Kızılyıldız ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe 13 milyon zarar etti

Fenerbahçe, 5.2 milyon Euro’ya aldığı Luan Peres ve 3.5 milyon Euro’ya gelen Rade Krunic’ten bonservis geliri sağlayamazken 4.7 milyon Euro’luk Joao Pedro’nun da sözleşmesi feshedildi. Sarı-Lacivertli ekip bu üç isimden 13.41 milyon Euro zarar etti.

Senin için hazırladığımız haberler