Fenerbahçe’ye Ada’dan sürpriz golcü

22.07.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 17:44

Transfer haberleri… Fenerbahçe’nin 26 milyon Euro’ya Liverpool’dan Sheffield United'a transfer olan İngiliz Rhian Brewster'la ilgilendiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe’ye Ada’dan sürpriz golcü

AJANSSPOR-HABER

Serdar Dursun transferinin ardından golcü transferi arayışına devam eden Fenerbahçe’de genç bir isim gündeme geldi. Fotomaç’ın haberine göre, sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki Rhian Brewster'ın peşinde. 

Geçen sezonu suskun geçirdi

Geçtiğimiz sezon 26 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool'dan Sheffield United’a transfer edilen İngiliz futbolcu, ilk sezonunda çıktığı 30 maçta gol atamadı. Fenerbahçe’nin böylece geri plana düşen genç yıldız adayının durumunu fırsata çevirmek istediği öne sürüldü. 

Fenerbahçe'ye yeni Osayi Samuel

Tıpkı Osayi-Samuel gibi potansiyeli yüksek bir oyuncu olarak gösterilen Brewster, Liverpool altyapısında yetişti. Kırmızılar'ın U18, U19 ve U23 takımlarında görev yaptığı 45 maçta 20 gol, 14 asist üreten forvet ardından Swansea’ye kiralandı.

Burada da 22 maçta 11 golle başarısını sürdüren 21 yaşındaki futbolcu, Liverpool A takımında sadece 4 maç şans bulmasına rağmen 26 milyon Euro gibi yüksek bir rakama transfer edilmişti.

Annesi Kıbrıslı Türk

Brewster'ın dikkat çeken bir başka özelliği ise annesinin bir Kıbrıs Türkü olan Hülya Hassan olması. İngiliz pasaportu taşıyan genç yıldız baba tarafından ise Barbadoslu. Alt kategorilerde 40 kez İngiltere forması giyen Rhian Brewster toplam 24 gole imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler