Fenerbahçe'ye Almanya'dan gol kralı! İlk transfer yapıldı...

İsa Kethüda
15.06.2021 - 18:29 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 09:05

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, son olarak Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun'la 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'ye Almanya'dan gol kralı! İlk transfer yapıldı...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, son olarak Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun'la 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Sözleşme 3+1

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'de forma giyen santrfor Serdar Dursun’u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır.

Gol kralı

Geçen sezon 2. Bundesliga’da gol kralı olan Serdar Dursun’a, Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz.

Fenerbahçemize hoş geldin Serdar Dursun!" ifadelerine yer verildi.

Bu sezonki performansı

29 yaşındaki forvet oyuncu, Darmstadt 98 ile çıktığı 36 maçta 29 gol ve 8 asist ile sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

  • 2. Bundesliga: 33 maç, 27 gol, 6 asist
  • DFB-Pokal: 3 maç, 2 gol, 2 asist

Forma giydiği takımlar

Serdar Dursun daha önce SC V/W Billstedt Altyapı, Concordia Hamburg Altyapı, Hannover 96 U19, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük ve Greuther Fürth takımlarının da formalarını giymişti. 

Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim

İmza sonrası FB TV'ye konuşan Dursun, "Büyük taraftarın önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Gol kralı olarak geldim, inşallah gollerimle Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim. Uzun boyuma rağmen teknik bir oyuncuyum. Bitiriciliğim iyidir. Çok konuşmak istemiyorum, sahada konuşmayı tercih ediyorum. Sahada ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğumu göstereceğim" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler