Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! İşte transfer listesi

08.06.2021 - 22:25 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 22:40

Fenerbahçe, transfer listesine Çağtay Kurukalıp, Batuhan Kör, Burak Kapacak, Bünyamin Balcı, Gökdeniz Bayrakdar ve Enis Destan'ı aldı. İşte transferden son gelişmeler...

Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! İşte transfer listesi

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon ligi 3. sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, listesine genç isimleri ekledi.

 

İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi:

Çağtay Kurukalıp

19 yaşındaki savunma oyuncusu, Kasımpaşa forması giyiyor. Genç futbolcu, Kasımpaşa'nın U21 takımında 10, U19 takımında 9 ve A takımda 7 kere forma giydi.

 

Batuhan Kör ve Burak Kapacak

Bursaspor'da forma giyen iki futboldan Batuhan Kör 20 yaşında. Forvet oyuncusu Batuhan Kör, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 33 maça çıkıp 11 gol attı. Bir diğer isim Burak Kapacak ise 21 yaşında. Sol kanatta görev alan Kapacak, geçtiğimiz sezon yeşil - beyazlı forma ile 34 maçta 7 gol atıp 7 asist yaptı. 

Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar 

Antalyaspor forması giyen iki futbolcudan Bünyamin Balcı sağ bekte görev alıyor ve 21 yaşında. Balcı, geçen sezon Akdeniz ekibinde 40 maçta 2 gol atıp 5 asist yaptı. 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar ise, 37 maçta süre alırken 8 gole imza attı.

Enis Destan

Geçtiğimiz sezon Altınordu ile büyük bir çıkış yakalayan ve 30 maçta 14 gol atıp 3 asist yapan 18 yaşındak forvet Enis Destan, uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde bulunuyor. Daha önce Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı arayarak genç futbolcu için teklifte bulunmuştu. Altınordu'nun 3 milyon Euro bonservis bedeli istediği bilinirken, genç oyuncunun da Avrupa'da forma giymeyi hedeflediği öğrenildi. 

 

(Haber Global)

Senin için hazırladığımız haberler