Fenerbahçe'ye Marcelo transferinde rakip çıktı!

21.06.2021 - 10:58 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 11:03

Fenerbahçe, sol bek transferi yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilere Marcelo transferinde İngiltere Premier Lig'den rakip çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Marcelo transferinde rakip çıktı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu 3. sırada tamamlayan ve gelecek sezon şampiyonluktan başka bir başarı düşünmeyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerle anılan tecrübeli sol bek Marcelo ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe'ye Marcelo transferinde rakip olan takım ve detaylar haberimizde... 

Everton, Marcelo transferini istiyor

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig ekiplerinden Everton, Real Madrid ile yolları ayrılan Marcelo'yu transfer etmek için harekete geçti. Merseyside ekibi, Marcelo transferinde oldukça ciddi.

Önümüzdeki günlerde harekete geçecekler

Everton, bu transferi bitirebilmek için önümüzdeki günlerde harekete geçecek. Bilindiği üzere Marcelo, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alıyor. Bu arada Marcelo, bireysel antrenmanlarına devam ediyor ve fizik olarak da kendisini hazır tutmaya çalışıyor. 

Fenerbahçe'nin transfer teklifi neydi?

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; sol bek pozisyonuna transfer yapmak isteyen ve yeni Roberto Carlos'unu arayan sarı-lacivertliler, Marcelo'ya yıllık 4.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme önerdi.

Marcelo'nun Real Madrid kariyeri

Tıpkı geçmişte Real Madrid’den Fenerbahçe’nin yolunu tutan Roberto Carlos gibi muhteşem bir kariyere sahip olan Marcelo, La Liga'da toplam 374 maç oynadı. Bu karşılaşmalarda 26 gol atan ünlü sol bek, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandığı Real Madrid için 70 asist yaptı. Marcelo, Brezilya Milli Takımı adına ise 58 kez forma giydi ve 6 gol üretti.

Senin için hazırladığımız haberler