Fenerbahçe’ye Pereira'nın ülkesinden sağ bek

18.07.2021 - 22:06 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 23:52

Transfer haberleri… Portekiz basını, Fenerbahçe'nin Vitoria Guimaraes forması giyen Malili sağ bek Falaye Sacko’nun peşinde olduğunu yazdı.

Fenerbahçe’ye Pereira'nın ülkesinden sağ bek

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de takviye yapılması düşünülen mevkilerden biri de sağ bek. Çaykur Rizespor’a transfer olan Gökhan Gönül ile vedalaşan sarı-lacivertliler bu bölgede Nazım Sangare ile forma rekabetine girecek bir oyuncu arıyor. 

 

A Bola'dan Sacko iddiası

Fenerbahçe’nin sağ bek arayışı ile ilgili son iddia teknik direktör Vitor Pereira’nın ülkesi Portekiz’den geldi. A Bola, sarı-lacivertlilerin Vitoria Guimaraes takımında oynayan Falaye Sacko ile ilgilendiğini duyurdu.

Beşiktaş'ın transfer listesindeydi

25 yaşındaki Malili defans oyuncusu daha önce Valentin Rosier'in alternatifi olarak Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş, ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe'nin rakibi Belçikalılar

Öte yandan kariyerinde Sint-Truiden formasıyla Belçika geçmişi de bulunan Sacko, Belçika ekipleri Anderlecht, Club Brugge ve Genk'in de gündeminde yer alıyor. Haberde Fenerbahçe’nin bu transfer için Belçika ekipleriyle mücadele ettiği belirtildi.

Guimaraes'te 30 maç oynadı

2018 yılından beri bonservisi Portekiz ekibi Guimaraes'te bulunan Malili sağ bek, geçtiğimiz sezon toplam 30 maçta forma giyerken 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler