Santa Clara Başkanı Açıkladı: Fenerbahçe Lincoln Henrique Transferini Takasla Bitiriyor

İsa Kethüda
11.06.2022 - 11:55 | Son Güncellenme: 11.06.2022 - 16:39

Santa Clara Başkanı İsmail Uzun, Fenerbahçe'nin Lincoln Henrique için mükemmel bir transfer teklifi yaptığını söyledi. Uzun'un verdiği bilgiye göre bazı Türk oyuncular Portekiz ekibine gidecek.

Santa Clara Başkanı Açıkladı: Fenerbahçe Lincoln Henrique Transferini Takasla Bitiriyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus'un transfer listesinde bulunan Santa Clara'nın Brezilyalı yıldızı Lincoln Henrique için son aşamaya geldi. Santa Clara Başkanı İsmail Uzun, Fenerbahçe'nin teklifinin kendileri için mükümmel olduğunu söyledi. Yönetim kurulu bugün kararını verecek.

İsmail Uzun, Portekiz gazetesi O'jogo'ya yaptığı açıklamada transfer için bugün Santa Clara yönetimi ile toplantı yapacaklarını ve son kararı vereceklerini açıkladı. Uzun, Fenerbahçe'nin teklifini mükemmel olarak niteledi.

Lincoln Henrique transferinin ayrıntıları

Uzun'un verdiği bilgiye göre Santa Clara Lincoln'ün sonraki satışından pay alacak. Ayrıca Fenerbahçe'nin bir veya daha fazla Türk futbolcusu takasla Portekiz ekibine gidecek. Uzun alacakları bonservisi ise 'Hatırı sayır bir meblağ' olarak niteledi.

Lincoln sözleşmesinin son yılında

23 yaşındaki Lincoln, üç sezondur Santa Clara forması giyiyor. Oyuncu sözleşmesinin son yılına girdiği için Portekiz ekibi para kazanmak için Lincoln'ü elden çıkarmak istiyor. Futbolcuya Portekiz'in dev takımı Porto'nun da istediği belirtiliyor. Sözleşmesinde futbolcunun 10 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunuyor.

Lincoln'ün performansı

1.78 metre boyundaki Brezilyalı 10 numara 2017-18 sezonunda kiralık olarak Çaykur Rizespor forması da giymişti. 

İlgini Çekebilir
Milan, Fenerbahçe'nin yıldızına talip oldu! Maldini takibe aldı...
Habere Git

Geçen sezon Santa Clara formasıyla 32 lig, 6 Avrupa Konferans Ligi, 2 Portekiz Kupası maçına çıkan Lincoln, 6 gol atarken 10 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de gözler Fransız golcüde!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler