Fenerbahçe'ye Şok Üstüne Şok! 4 Futbolcu, Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş....

İsa Kethüda
26.01.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 16:21

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, dört futbolcusunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Detaylar.

Fenerbahçe'ye Şok Üstüne Şok! 4 Futbolcu, Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş....

AJANSSPOR-HABER

Milli arada çalışmalarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, 4 futbolcunun koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Fenerbahçe'de 4 oyuncu koronaya yakalandı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdürecek olan takımımızda bugün yapılan rutin testlerde 4 oyuncumuzun sonucu pozitif çıkmıştır.

Mesut Özil'e operasyon

Ayrıca takım kaptanımız Mesut Özil’e bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde anestezi altında bel bölgesi faset eklem enjeksiyonu yapılmıştır. 

Rehabilitasyon süreci başlayan oyuncumuz takımımızın Antalya kampına katılmayarak, tedavisine İstanbul’da devam edecektir. 

Mert Hakan, çalışmalarına İstanbul'da devam edecek

Sakatlıktan dönüş aşamasında olan Mert Hakan Yandaş da hazırlıklarını özel program dahilinde İstanbul’da sürdürecektir" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe'nin Pesic için yaptığı teklif ortaya çıktı!
Habere Git

Öte yandan, sarı-lacivertli takım 23 hafta sonunda topladığı 37 puanla 5. sırada bulunuyor. Kanarya, ligin 24. haftasında Medipol Başakşehir ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Ryan Donk kararı!
Habere Git

Peki, Faset eklem enjeksiyonu nedir?

Faset eklem steroid enjeksiyonu, faset eklemlere bağlı bel problemlerinde uygulanan bir girişimsel tedavi yöntemi olarak biliniyor. Operasyon geçiren kişilere 2 gün beli ve boynu aşırı zorlayacak hareketlerden kaçınmaları tavsiye ediliyor. Enjeksiyonunun hastalarda 6 ay ile 2 yıl ve daha fazla bir süre iyilik hali sağlayabileceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler