Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Isaak Toure, Auxerre'le Anlaştı

İsa Kethüda
29.12.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 10:21

Transfer haberleri... Fransa Ligi'nde Marsilya forması giyen ve Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Isaak Toure, Auxerre ile anlaşmaya vardı. Detaylar.

Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Isaak Toure, Auxerre'le Anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Fenerbahçe'de Isaak Toure gündemdeydi

Sarı-lacivertli takımın, savunmasını güçlendirmek için Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya'da forma giyen 19 yaşındaki oyuncu Isaak Toure'ye teklif yaptığı iddia edilmişti.

Auxerre, Isaak Toure'ye talip oldu

Fransız basınından Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. RMC Sport'ta yer alan habere göre; Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un planları içerisinde yer almayan Isaak Toure'ye Auxerre kulübü talip oldu.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia, İrfancan Kahveci ve en son Diego Rossi! Sürpriz olamaz
Habere Git

Anlaşma sağlandı

Haberde, Auxerre ile Marsilya'nın Isaak Toure'nin transferi için sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardığı belirtildi.

Toure, Toulouse maçı sonrası veda edecek

19 yaşındaki genç oyuncunun Marsilya'nın bu akşam Toulouse ile oynanacak maçın ardından takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Isaak Toure bu sezon sadece 65 dakika sahada kaldı

1 Temmuz 2022 tarihinde AC Le Havre'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Isaak Toure, bu sezon forma giydiği 5 maçta sadece 65 dakika sahada kalabildi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'ye Brezilyalı sol bek!
Habere Git

19 yaşındaki stoper, 2.06 m.’lik boyuyla dikkat çekiyor. Isaak Toure, uzun boyuna rağmen son derece atletik. Solak olan genç yetenek, sol bek olarak da görev yapabiliyor.

İlgini Çekebilir
Aslan seriyi sürdürmek istiyor! Rakip Sivas...
Habere Git

Fransa U19’da oynuyor

Başaılı oyuncu, Fransa U19 Milli Takımı’nın formasını da giyiyor. Toure, geçtiğimiz yaz düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale çıkan Fransa’nın savunmadaki en önemli isimlerinden biriydi.

Senin için hazırladığımız haberler