Fenerbahçe'ye uçak gibi kanat! Afrika basını duyurdu

Orhan Gülek
09.07.2024 - 10:50 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 11:01

Transfer haberleri... Kanat bölgesine transfer yapma kararı alan Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de sürpriz bir futbolcu gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye uçak gibi kanat! Afrika basını duyurdu

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Geride bıraktığımız sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Jose Mourinho ile sezona iddialı girmek isteyen yönetim, Portekizli teknik adamın da istediği yıldız oyuncu için harekete geçti.

Fenerbahçe'ye "Malouda" lakaplı hücum oyuncusu

Geride bıraktığımız sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Africa Foot'un haberine göre; sarı lacivertliler Macaristan'ın Ferencvaros takımında forma giyen Adama Traore ile ilgileniyor. Haberde, Fenerbahçe'nin "Malouda" lakaplı oyuncu için 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmeye hazır olduğu belirtildi.

Traore transferinde 5 milyon Euro'luk madde

Macar takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Traore'nin mukavelesinde 5 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu arada 29 yaşındaki Malili oyuncuya Fenerbahçe'nin dışında İskoçya'nın Rangers takımının da talip olduğu ileri sürüldü.

İlgini Çekebilir
İşte Serdar Aziz - Fenerbahçe ayrılığının perde arkası! Menajeri açıkladı...
Habere Git

Adama Traore'nin performansı

Geride kalan sezonda 27 maça çıkan Adama Traore, 14 kez fileleri havalandırırken 5 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler