Fenerbahçe'yle aynı kaderi yaşadılar! Kampanya sonrası...

15.06.2020 - 10:43 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 10:47

Fenerbahçe'yle aynı kaderi yaşadılar! Kampanya sonrası...

12 Haziran Cuma günü saat 11:00'de "Bırakmam Seni" bağış kampanyasını başlatan Beşiktaş, koronavirüs arası sonrası ilk maçında Antalyaspor'a mağlup oldu. Taraftarlarının maddi desteğini isteyen siyah beyazlıların durumu Fenerbahçe'yi hatırlattı.

Fenerbahçe, 4 Nisan 2019 tarihinde Fener Ol kampanyasını başlatmıştı. Sarı lacivertliler o dönem 26 haftada 31 puan toplayabilmiş ve küme düşme hattının 4 puan üzerinde 13. sırada yer alıyordu. Ligde alacağı seri galibiyetlerle kampanyaya desteği artırmayı amaçladılar ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. 

Kampanya sonrası ligde ilk maçta Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldılar. Sonraki üç maçta da galip gelemediler ki Galatasaray ve Trabzonspor evlerinde oynuyorlardı. Bu durum kampanyanın gidişatı için pek iyi olmamıştı.

Beşiktaş da kampanya sonrası çıkılan ilk maçta galibiyet elde edemedi. Siyah beyazlılar alacakları bir galibiyetle ilk 4'ü zorlayabilir ve Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edebilirdi.

Bu durum taraftarları da motive eder ve takıma daha fazla maddi destekte bulunmalarına yardımcı olabilirdi. 

Beşiktaş'ın işleri terse çevirebilmesi adına önünde Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa maçları var. Alınacak seri galibiyetlerle birlikte kampanyaya verilen destek de artabilir.

15 Nisan 2020 Pazartesi sabahı saat 10:37 itibariyle Beşiktaş'ın kampanyasına 186 bin 532 adet destekte (SMS, Havale/EFT ve Posta Çeki) bulunuldu. Bu desteğe kredi kartı ile destek kalemi dahil değil.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler