Ferdi Kadıoğlu: Kendimize gelmemiz gerekiyor

Burak Alaca
10.11.2023 - 01:21 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 01:59

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde deplasmanda Ludogorets'e 2-0 mağlup olduğu maçın ardından futbolcular açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu: Kendimize gelmemiz gerekiyor

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin deplasmanda Macar ekibi Ludogorets'e 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Sarı-Laclivertliler'in yıldızları açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu: "Kendimize gelmemiz gerekiyor"

Üst üste kaybettikleri iki maçın ardından toparlanmaları gerektiğini belirten Kadıoğlu "Bugün 10 Kasım. Atatürk'ü saygıyla anıyorum. 2 maç üst üste kaybettik. Kendimize gelmemiz gerekiyor. Ama güçlü bir takım olduğumuza inanıyorum. Hafta sonu oynayacağımız maça odaklanacağız. Bir reaksiyon göstermemiz gerekiyor." dedi.

Ferdi Kadıoğlu: "Yusuf için mutluyum"

Karşılaşmaya  ilk 11'de başlayan 17 yaşındaki genç stoper Yusuf Akçiçek adına mutlu olduğunu belirten Kadıoplu "Yusuf için mutluyum. İyi bir performans sergiledi. Bu bir takım oyunu. Kaybettiğimizde birlikte kaybediyoruz. İlk maçına çıktığı için mutluyum. Gösterdiği performansla gurur duyabilir. Ben bugün normalde olduğu kadar takıma yardım edemedim" dedi.

İlgini Çekebilir
"Beşiktaş ve Fenerbahçe 180 dakikamızı çaldınız"
Habere Git

Batshuayi: "Önemli olan birlikte kalabilmek"

Kaybetmekten etkilenmeyip kısa zamanda toparlanmaları gerektiğini belirten Michy Batshuayi "Kaybettik, üzücü bir neticeydi. En önemli şey birlikte kalabilmek ve çalışmaya devam edebilmek. Futbol böyle... Bazı dönemlerde çok iyi performans ortaya koyarsınız. Bazen iyi performans gösteremezsiniz. Mentalite olarak güçlü olmalısınız. Sonraki maçlarda galibiyet alabilmek için birlikte kalmalıyız" dedi.

Batshuayi: "Sıradaki maçı kazanıp taraftarımıza armağan etmek istiyoruz"

Taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattıklarını söyleyen Belçikalı golcü "Taraftar daima pozizitif. Onları hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz. Onların beklentilerini bugün karşılayamadık. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Oynayacağımız son maçta galip gelmek ve onlara armağan etmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler