Ferhat Akbaş sezona kupayla başladı

07.10.2019 - 23:03 | Son Güncellenme: 07.10.2019 - 20:05

Yeni sezonda Polonya’da Chemik Police takımı ile ligde şampiyonluk kovalayacak olan Ferhat Akbaş, yeni sezonun ilk resmi maçından kupayla ayrıldı. Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli başantrenörlerden biri olarak kabul edilen Ferhat Akbaş’ın çalıştırdığı Chemik Police, Polonya Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde LKS Commercecon Lodz’u set vermeden geçerek sezonun ilk şampiyonluğuna erişti.

Skor'da yer alan habere göre; Yeni sezonda Polonya'nın en önemli takımlarından biri olan Chemik Police'nin başantrenörlüğünü yapacak olan Ferhat Akbaş, sezona kupayla başladı. Son iki sezonda çalıştırdığı CSM Bükreş'le iki Romanya şampiyonluğu kazanan Ferhat Akbaş, Polonya'daki ilk şampiyonluğuna Süper Kupa mücadelesi sonrasında ulaştı.

Ferhat Akbaşlı Chemik Police takımı, 2019 Polonya Süper Kupa maçında geçen sezonu ligde zirvede bitiren LKS Commercecon Lodz'ı set vermeden yendi ve sezonun ilk şampiyonluğunu kazandı. Mücadelenin ilk setini 25-21 önde bitiren Ferhat Akbaş'ın öğrencileri, diğer setleri ise 25-18 ve 25-19'la kazandı.

Bu sonuçla iki sene sonra yeniden Süper Kupa'ya uzanan Chemik Police'te Kübalı oyuncu Gyselle Silva 16 sayıyla hem takımının en skorer ismi oldu hem de maçın ‘En Değerli Oyuncusu' seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler