Ferhat Karademir: "Galibiyeti hak eden bir oyun oynamadık"

17.03.2019 - 17:09 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 17:09

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Ferhat Karademir, İstanbulspor karşısında alınan bir puanın kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Karademir bundan sonraki hedefleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

"Galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyamadık"

İstanbulspor önünde ilk yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Karademir, "İkinci yarıda toparlandık ancak 10 kişi kaldıktan sonra oyun üstünlüğü yine rakibe geçti. Skoru korumaya çalıştık. Galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyamadık." dedi.

"Alınan 1 puan da önemli"

Karademir, kötü oyuna rağmen sahadan yine de bir puanla ayrılmayı başardıklarını ifade ederek, "Hedefimiz 3 puan almaktı ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Yenemiyorsan yenilme düşüncesiyle hareket ettik ve sahadan beraberlikle ayrıldık. Bu şartlarda alınan bir puan da önemli." diye konuştu.;

Balıkesirspor maçında hedef 3 puan

Lige iki haftalık ara verildiğini hatırlatan Karademir, hedeflerinin bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek 27. haftada deplasmanda yapacakları Balıkesirspor Baltok maçına tam anlamıyla hazırlanmak olduğunu sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler