Fernando Santos'tan oyunculara: Doğruları yapın

25.02.2024 - 08:27 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 08:33

Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, oyunculara galibiyet hakkında konuştu. Detaylar...

Fernando Santos'tan oyunculara: Doğruları yapın

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, oyuncularla özel konuşma yaptı. Portekizli teknik adam galibiyeti işaret ederek çalışmaları sahada uygulamalarını istedi. 

90 dakika etkili futbol istedi

Milliyet'te yer alan habere göre; Teknik Direktör Fernando Santos kritik randevu öncesi oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda bir dizi uyarıda bulundu. Son haftalarda maçların ilk yarılarında etkisiz performans ortaya koyduklarının altını çizen Portekizli hoca bu kez 90 dakika iyi futbol istediğini aktardı.

''İyi oyunumuzu maçın tamamına yayarsak yine galip geliriz''

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; İstanbulspor’un geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanından puan çıkardığına vurgu yapan siyah-beyazlı hocanın, “Rakibimizin son sırada olması sizi aldatmasın. Antalyaspor maçında iki farklı geriye düşmelerine rağmen geri dönmeyi başardılar. Bizim her şeyden önce maça etkili başlamamız lazım. Bu kez iyi başlayalım ve mutlu bitirelim. Konyaspor maçında özellikle ilk 25 dakika sahada yoktuk. Daha sonra doğruları yaptık ve kazandık. İyi oyunumuzu maçın tamamına yayarsak yine galip geliriz” diye konuştuğu vurgulandı. 

Deplasmanda galibiyeti yok

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, deplasmanda galibiyet göremedi. Portekizli teknik adam ayrıca gol sevinci de yaşayamadı. Pendikspor’a 4-0, Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Kartal, Kayserispor’la golsüz berabere kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler