Kahraman polis Fethi Sekin'in oğlu milli takımda!

11.04.2021 - 16:43 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 16:46

Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay, ay-yıldızlı forma altında başarılı bir mücadele vermek istiyor. Burak Tolunay'a mili takımdan davet geldi.

Kahraman polis Fethi Sekin'in oğlu milli takımda!

AJANSSPOR-HABER 

4 yıl önce İzmir'deki terör saldırısını engellemeye çalışırken şehit olan Fethi Sekin'in futbolcu oğlu Burak Tolunay Sekin ile ilgili dikkati çeken bir gelişme yaşandı. Altay altyapısında forma giyen Burak Tolunay Sekin futbolda başarılı bir yükseliş içinde. Forvet oyuncusu olan Sekin, U16 Milli Takımı'na seçildi. Detaylar haberde...

Burak Tolunay Sekin, milli takıma hizmet etmeye devam ediyor

Burak Tolunay, daha önce U14 Milli Takımı'na çağrılmıştı. Altay U15 Takımı'nın da kaptanlık görevini üstlenen Tolunay Sekin, ikinci kez ay-yıldızlı formayı terletmenin gururunu yaşayacak.

Altay, resmi açıklama yaptı

Öte yandan Altay, kahraman polisin oğlu ile ilgili bu gelişmeyi resmi olarak duyurdu. Altay'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"U16 Milli Takımımızın 12-21 Nisan 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna davet edilen altyapı oyuncumuz Burak Tolunay Sekin'e güveniyor ve yürekten başarılar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler