Feyyaz Uçar'ın yeni adresi belli oldu! Sürpriz...

12.01.2018 - 12:18 | Son Güncellenme: 12.01.2018 - 12:18

 

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Feyyaz Uçar'ın yeni adresi belli oldu! Geçtiğimiz hafta sonu yeni yönetimi seçilen Van Büyükşehir Belediyespor sürpriz bir hamle yaparak takımın başına teknik direktör Uçar'ı getirdi.

Şehrivan gazetesi'nin haberine göre; Geçtiğimiz hafta sonu yeni yönetimi seçilen Vanspor’da, çiçeği burnunda yönetim sezon öncesi bombayı patlattı. Büyük bir işadamı grubundan oluşan yeni yönetimin ligin ikinci sezonu öncesi hamleleri merakle beklenirken takım ilk iş olarak takımın başına bir dönemlerin efsane futbolcusunu getirerek ve önemli bir futbolcuyu takıma katarak başladı.

Vanspor’da önceki yönetimin istifası sonrası haftasonu itibariyle takımın başına geçen Servet Yenitürk başkanlığındaki ekip ilk bombayı patlattı. Kongresi sonrası Vanspor ile ilgili iddialı açıklamalar yapan, takımın geleceği ile ilgili radikal değişiklikler konusunda ipuçları veren yönetim, ligin ikinci yarısı öncesi taraftarı coşturacak çalışmalara imza attı.

Kentin Vanspor konusundaki beklentilerini iyi bildiğini her seferinde dile getiren Başkan Yenitürk, bu anlamda yarın patlatılacak olan transfer bombasını Şehrivan aracılığı ile paylaştı.

VANSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BEŞİKTAŞ’IN EFSANESİ! Halen Antalya’da kampta olan Vanspor’un sezon hazırlıkları sürerken, yeni yönetim yaptığı kritik görüşmeler ile ilk olarak teknik direktör koltuğunu doldurdu.

Takımı son haftalarda çalıştıran Nevzat Şipal’in yerine bomba bir isimle görüşen yönetim, takımın başına Beşiktaş’ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar’ı takımın başına getirmek için prensipte anlaştı.

Yoğun bir görüşme trafiğinin ardından Uçar Vanspor’a ‘Evet’ dedi. Yenitürk, flaş transferde prensipte anlaşmaların tamamlandığını açıklarken, “Görüşmelerde önemli aşamayı katettik. Uçar ile anlaştık. Biz yönetim olarak yarın Antalya’ya geçiyoruz, yarın inşallah imzayı atıyoruz.” Dedi.(Habervan)


Senin için hazırladığımız haberler