Ajansspor

FIFA, Hasan Ali'yi suçlu buldu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

FIFA, Mainz kulübüne yetiştirme bedeli vermeyen Fenerbahçe'yi suçlu buldu. Sarı-lacivertli ekip, Alman ekibine 585 bin euro ödemeye mahkum edildi

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 34 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
FIFA, Hasan Ali'yi suçlu buldu
FIFA, Hasan Ali'yi suçlu buldu

FIFA, Hasan Ali'yi suçlu buldu

Fenerbahçe, 2012 yılında Kayserispor'dan transfer ettiğiHasan Ali Kaldırım için tazminat ödemeye mahkum edildi. Alman kulübü Mainz, sarı-lacivertli ekibe "Yetiştirme bedelini öde" diye başvuruda bulunmuştu. Fenerbahçe ise ödeme yapmadı. Bunun üzerine Mainz,FIFA'nın yolunu tuttu ve mahkeme tam 3 yıl sürdü.

585 BİN EURO
Şampiyonluk için kesenin ağzını açan ve önemli oyunculara astronomik rakamlar veren F.Bahçe'ye kötü haber ulaştı. FIFA, bu davada Alman kulübü Mainz'i haklı gördü ve F.Bahçe'yi 585 bin euro ödemeye mahkum etti. Kaiserslautern kulübünün altyapısında futbola başlayan, 2009-10 sezonunda Maiz'a transfer olan Hasan Ali Kaldırım aynı sezon Kayserispor'a gelmişti. F.Bahçe'ye gelişi ise 2012-13 sezonunda oldu.

Fotomaç

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...