FIFA'da Pro Club devri! VPG Türkiye...

07.09.2018 - 15:16 | Son Güncellenme: 07.09.2018 - 18:16

FIFA'da Pro Club devri! VPG Türkiye...

Espor denildiğinde aklımıza hemen League of Legends, Overwatch, Dota (2) , Hearthstone ve Counter Strike Global Offensive gelir. Peki, ya FIFA? EA Sports'un üreticiliğini yaptığı bu mükemmel futbol oyunu, kendi içindeki oyun modları sayesinde ülkemizin espor gündeminde de yavaş yavaş yerini alıyor. Bunların en başında FUT şampiyonaları ile bireysel FIFA oyuncuları geliyor.

 

Asıl yükselişe geçen oyun içi mod ise Pro Club! 11 farklı oyuncunun birlikte hareket eden bir takım olma çabası?..

EA Sports'un üreticiliğini yaptığı bu FIFA oyunu, size kendi futbol oyuncunuzu ve futbol kariyerinizi yaratma olanağı sunuyor. Aynı zamanda takım kurarak 11 vs 11 maçlar yapma imkanı da... Ülkemizdeki birçok FIFA oyuncusunun da tüm dünyada olduğu gibi yavaş yavaş bu oyun moduna geçiş yapması artık kaçınılmaz.

Oyun bununla kalmayarak, size espor dalında oluşturulan canlı liglere katılma imkanı da sunuyor. Böylece konsolun dışına çıkarak, kurduğunuz takımı bu canlı liglerde oynatma fırsatınız oluyor. Dünya çapında, birçok oyuncunun buluştuğu bu ligleri bünyesinde barındıran platformlar mevcut ve bunların en başında VPG diye adlandırılan VIRTUAL PRO GAMING yer alıyor. 110'u aşkın ülkenin liglerinin bulunduğu ve 100 bini aşkın oyuncunun kayıtlı olduğu bu fantastik dünya, yavaş yavaş kendisine espor alanında yer edinmeye başladı. Öyle ki; şimdiden birçok profesyonel kulüp, bu platformda kendi takımlarını oluşturup taraftarlarına bu heyecanı yaşatıyor.

 


Peki, ya Türkiye? VPG platformunun Türkiye ayağı (VPG Türkiye) Fifa 18 ile espor dünyasında yerini almaya başladı. Yaklaşık 16 takımla kurulan bu lig serüvenine, gün geçtikçe yeni takımlar katılıyor. Onları yakından tanımak isterseniz,  @VPGTurkey olarak twitter’den bulabilirsiniz. VPG Türkiye'yi diğer platformlardan farklı kılan kısım ise kullandıkları sistemin birçok oyuncu için oyunu daha fazla oynama imkanı sunması ve her oyuncunun maç içerisindeki en ince hareketlerine kadar database tutabilen bir platform olması. Platform, oyunda gol atmayı seven oyuncular kadar karşı takımın ataklarını engellemeye, onları durdurmaya çalışan oyuncuların da ön planda olmasını sağlıyor. Üstelik başarınız sadece Türkiye ligi ile sınırlı kalmıyor. VPG platformu, size dünyanın diğer liglerindeki başarılı takımlarla da bu heyecanı yaşama imkanı sunuyor. Yani, Şampiyonlar Ligi... Avrupa'nın birçok ülkesinden 32 başarılı takım, Avrupa'nın en iyisi olmak için savaşıyor. Ve dahası bu platform size Milli Takımı’nın yolunu bile açıyor… 

Eğer futbolu seviyor ve FIFA oynuyorsanız, Pro Club moduna ve VPG'ye göz atabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler