''Fikret Orman artık Aziz Yıldırım gibi oldu''

18.04.2017 - 23:45 | Son Güncellenme: 18.04.2017 - 23:45

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Batur Gültekin, Radyospor'da Eyüp Yıldız'ın sorularını cevaplandırdı!

İşte o açıklamalar:

Lyon'u farklı mağlup edeceğimizi düşünüyorum, taraftarlarımız kesinlikle rakip futbolcuların ve  taraftarların provokasyonuna gelmemeli, avantaj biz de bu sebeple sadece takımımıza konsantre olup destek olmalıyız. UEFA'nın bize bir ceza verecekse, bu sadece para cezası olacaktır onun dışında verilecek bir ceza adaletsiz olur. Sadece, meşale ve maytap atıldığı için para cezası alacağımızı düşünüyorum.

Divan Kurulu gerilimi Beşiktaş'a yakışmıyor!

Beşiktaş, güzel günler geçiriyor, stadımız bitti, takımımız başarılı, lig de ve Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz, hocamıza güveniyoruz ve onunla devam edilmesini bekliyoruz. Böyle bir dönemde Beşiktaş Divan Kurulu'nda yaşanan gerilim kulübümüze yakışmıyor. Yalçın Karadeniz'e bu şekilde davranılmamalıydı Fikret Orman uzlaşmacı bir dille mahkeme kapılarına götürmeden bu sorunu çözmeliydi.

Fikret Orman Aziz Yıldırım'a benzemeye başladı!

Sosyal Medya'da ve bazı kesimlerce Fikret Orman Aziz Yıldırım'a benzedi eleştirileri var, ben de bunu doğru buluyorum, barışcı uzlaşmacı bir dil yerine çok totoliter davranmayı tercih ediyor. Keşke her şey bu kadar yolunda gidiyorken, başkanımız hem rakiplerimize hem de kendisini eleştirenlere karşı daha dikkatli daha uzlaşmacı olsa.

AJANSSPOR ÖZEL HABER 

KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler