Fikret Orman için olay sözler: "Sahte evrakla yöneticilik yapan..."

04.03.2019 - 14:37 | Son Güncellenme: 04.03.2019 - 17:37

Fikret Orman için olay sözler: "Sahte evrakla yöneticilik yapan..."

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticilerinden Ahmet Akpınar, siyah-beyazlıların gündemine yönelik çarpıcı sözler söyledi. Şenol Güneş’in Beşiktaş’ı pasifize ettiğinin dile getiren Akpınar, Başkan Fikret Orman’ı da sert şekilde eleştirdi. Siyah-beyazlı yönetici, Beşiktaş’ın Mircea Lucescu’yu göreve getireceği yönündeki haberler hakkında ise esprili bir yaklaşımla, ”Lucescu çok genç(!) bir teknik adam. Gençliğinin baharında gelip başarılı olabilir” diye konuştu.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ahmet Akpınar’ın açıklamaları şu şekilde;

“Şenol Güneş, Beşiktaş’ı pasifize etmemeliydi”

Şenol Güneş, sene başından beri Beşiktaş’tan kopmuştu. Yaptığı konuşmalar, oyuncu değişiklileri, saha kenarındaki duruşuyla defalarca bunu gösterdi. Bunu yönetim anlamadı. Başka bir teknik direktör olsaydı açık ara Beşiktaş öndeydi. Şenol Güneş, Beşiktaş’ı pasifize etmemeliydi. Elindeki oyuncularla büyük maçları kazanamadı. Ne Avrupa ne de derbilerde iyi performans gösteremedi. Şenol Güneş, Milli Takım’da da başarılı olamayacak. Heyecanını kaybetti. Bu heyecansızlığı Beşiktaş’a da çok ciddi etki ediyor.

“Beşiktaş’ta tek adam rejimi var”

Sene başından beri hırsını kaybetmişti. Maaş almak ve hocalık yapmak için kaldı. Daha hırslı ve aç bir teknik adamla çalışılsaydı Beşiktaş şu anda liderdi. Beşiktaş’ta şu anda tek adam rejimi var. Hiçbir konuşan yönetici yok. Sayın Orman’dan başka konuşan yöneticiler yok. Bu da Beşiktaş’ın ezilmesine ve sürekli haksızlığa uğramasına sebep oluyor. Sayın Orman, ”Şu benim ağabeyim. O benim sevdiğim bir insan” deyip duruyor. Beşiktaş sıradan bir takım haline getirildi. Beşiktaş Başkanı’nın önceliği Beşiktaş olmalı. Herkese şirin görünmeye çalışıyor. Sizi herkes severse bir problem vardır. Sizi sevmeyenlerin de olması.

Fikret Orman’a sert eleştiriler

Fikret Orman’ın, Divan Kurulu’ndaki ‘Karşıma ciddi adaylar çıkarın’ açıklamasını ciddiyetsiz buldum. Sürekli, ‘Hodri meydan’ diyor. Ben de hodri meydan diyorum. Mahkemelik olan 5300 kişi var. Bu kişilerin usule aykırı şekilde üye yapıldığı konusu var. Buna dayanarak da mahkeme devam ediyor. Sayın Başkan, ‘5300 kişiyi seçime sokmuyoruz’ desin. Sahte evrakla yöneticilik yapan yönetici arkadaşı listesine almasın. 1 hafta önce kurulmuş şirkete otopark kiralandı. İhaleyi feshetsin. Beşiktaş oradan da para kazanabilsin. Sayın Başkan Fikret Orman’a da, ‘Hodri meydan’ diyecek çok şey var.

“Paraları nasıl harcadıklarını açıklamaları lazım”

Beşiktaş’ta paraların nerelere harcandığının açıklanması lazım. Sayın Orman, ‘Evet paraları evet götürdüm’ diyor. Nereye götürdüğünü bilemem. Durum bilançolarla net şekilde ortaya konsun. 2023’e kadar tüm gelirler temlikli. Sayın Başkan da hata yaptığını ifade etmişti. Bunun da bir bedelinin olması lazım. Neyi nasıl harcadıklarını açıklamaları lazım. ‘Sen kimsin’ edebiyatı yapılıyor. Buna Beşiktaş çok alışık değil.

“Beşiktaş’ın, heyecanını kaybeden insanlarla işi yok”

Lucescu çok genç(!) bir teknik adam. Gençliğinin baharında ve gelip Beşiktaş’ta başarılı olabilir. Beşiktaş çok değerli. Beşiktaş’ın oyuncuları kadroyu kendileri yapsa şu anda daha iyi oynar. Lucescu gelirse fiyasko olur. Lucescu, Beşiktaş’a gider ve Şenol Güneş de Milli Takım’da olursa takas olmuş olur. Heyecanını kaybeden insanlarla Beşiktaş’ın işi yok.

“Beşiktaş’ın kendi çocuklarına şans verilmeli”

“Köpekler istedi diye atlar ölmez” demişti Lucescu. Beşiktaş’ın başına geldi. Ben o sene kombine almadım. Camiaya hakaret etmiş bir isim. Beşiktaş’ın kendi çocukları var. Saymakla bitmez. O isimlere şans verilmesi gerekiyor fikrindeyim.

Senin için hazırladığımız haberler