Fiorentina'dan Gomez açıklaması geldi!

20.05.2016 - 17:22 | Son Güncellenme: 20.05.2016 - 17:22

Fiorentina Başkanı Ancora Cognigni, Beşiktaş'ta harika bir sezon geçiren Alman golcü Mario Gomez hakkında konuştu..

AJANSSPOR - Fiorentina Başkanı Ancora Cognigni, Beşiktaş'ta harika bir sezon geçiren Alman golcü Mario Gomez hakkında görüşlerini dile getirdi.

Beşiktaş'taki geleceği henüz netleşmeyen Gomez ile ilgili dün bir açıklama yapan menajeri Uli Ferber, "Neler olacağını bilmiyoruz. Kendimiz ve Fiorentina için en iyi çözümü bulmak amacıyla onlarla bir görüşme ayarladım” demişti.  

İtalyan basınına röportaj veren Fiorentina Başkanı Ancora Cognigni'ye, sezonun ikinci yarısını Levante'de kiralık olarak geçiren Giuseppe Rossi ile Beşiktaş'ta yeniden doğan ve Süper Lig'de gol kralı olan Mario Gomez'in durumları soruldu.

Cognigni, "İkisi de bizim oyuncumuz, bu nedenle yurt dışında tekrardan kendilerini tanıttıkları için mutluyuz. Rossi daha büyük bir devamlılıkla oynadı ve Mario Gomez de, onu Floransa'ya getirmek için, bizi büyük bir harcama yapmaya ikna eden yeteneklerini gösterdi.  Şimdi teknik ve ekonomik durumu sakin bir biçimde değerlendireceğiz. Polemiklere girmek istemiyorum, Mario Gomez'in geleceği Fiorentina'nın ellerinde" ifadesini kullandı. 

AJANSSPOR 

Senin için hazırladığımız haberler