Trabzonspor - Antalyaspor: 2-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
01.02.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 22:10

Süper Lig'de Trabzonspor, Antalyaspor karşısında Trezeguet ve Naci Ünüvar'ın golleriyle 2-0 kazandı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti...

Trabzonspor - Antalyaspor: 2-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Antalya'yı Akyazı'da ağırlayan Bordo-Mavililer, mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.

Trezeguet perdeyi açtı

Karşılaşmanın ilk golünü Trezeguet kaydetti. Mısırlı kanat oyuncusu Bordo-Mavililer'i 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada sol taraftan kullanılan taç atışında Bakasetas topu son çizgiden içeri çevirdi. Leite'nin sektirdiği topla penaltı noktası yakınlarında buluşan Trezeguet, gelişine sert bir vuruş yaptı. Top, ağlara gitti.

Yardımcı bayrağını kaldırdı, VAR gol dedi

Pozisyonda yardımcı hakem topun dışardan çevrildiğini belirterek bayrağını kaldırdı. Fakat yapılan VAR incelemesinde topun içeride olduğu tespit edildi. Hakem orta noktayı gösterdi.

Naci Ünüvar sahnede! Süper Lig'de ilk golü

Trabzonspor, 90+5'te farkı 2'ye çıkaran golü buldu. Bordo-Mavililer'in üçe iki yakaladığı pozisyonda Larsen, ceza alanına doğru çevirdi. Floranus'un kayarak dokunduğu top üst direğe çarptı. Topu takip eden Naci Ünüvar, sağ ayağının ucuyla ağlara gönderdi. Genç oyuncu böylece Süper Lig kariyerindeki ilk golünü attı.

Fırtına Akyazı'da kaybetmiyor

Trabzonspor evinde oynadığı maçları kaybetmiyor. Bordo-Mavililer bu seriyi Antalyaspor maçında da sürdürdü. Bu sezon Akyazı'da mağlup olmayan Fırtına, 2-2 biten Konyaspor maçından bu yana oynadığı 5 iç saha maçını da kazanmayı başardı.

Trabzon 38 puanda

Trabzonspor, Akdeniz temsilcisinin önünde aldığı galibiyetle puanını 38'e yükseltti. 21 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Bordo-Mavililer, ligin 5. sırasında yer aldı.

Antalyaspor 21 puanda kaldı

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de düşüşe geçti. 20 lig maçının 6'sını kazanan Akdeniz ekibi, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 21 puanda kaldı ve 15. sıraya geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler