Kasımpaşa 0-1 Trabzonspor | Maç sonucu

İsa Kethüda
18.09.2021 - 17:16 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 00:31

Süper Lig'in 5. hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. İşte maç sonucu, goller ve karşılaşmadan detaylar...

Kasımpaşa 0-1 Trabzonspor | Maç sonucu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti ve namağlup unvanını sürdürdü. Maç fazlasıyla liderlik koltuğuan oturan bordo-mavili takım ligde deplasmanda oynadığı son 20 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi ve 1981-82 arasında elde ettiği 20 maçlık rekoru da egale etti.


Kilidi Bakasetas açtı

Fırtına'ya 3 puanı getiren golü 53. dakikada Anastasios Bakasetas kaydetti. Yunan oyuncu, bu sezon forma giydiği 9 maçta 3 gol ve 5 asist kaydetti.

Asist Nwakaeme'den

Bakasetas'ın attığı golde ise asisti Anthony Nwakaeme yaptı. Nijeryalı yıldız, bu sezon oynadığı 9 maçta 5 gol ve 2 asist yaptı.

Dorukhan ilk kez

Sakatlığını atlatan Dorukhan Toköz, 82. dakikada Abdülkadir Ömür'ün yerine oyuna dahil oldu ve bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giydi. 

Abdülkadir Parmak sakatlandı

Trabzonspor'da ikinci yarı Berat Özdemir'in yerine oyuna giren Abdülkadir Parmak, 50. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Parmak'ın yerine Yusuf Sarı oyuna dahil oldu.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

13. dakikada Bakasetas'ın uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

32. dakikada Cornelius'un pasında topla buluşan Nwakaeme, ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çıkardı. Kaleci Ertuğrul Taşkıran, sağına uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

34. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Abdülkadir Ömür'ün havadan pasında Cornelius, kafayla topu Bruno Peres'e indirdi. Bu oyuncu sağdan ceza sahasına girdikten sonra son çizgiye yakın bir noktadan meşin yuvarlağı içeri çevirdi. Nwakaeme'nin arka direkte yaptığı vuruşta kaleci Ertuğrul gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımlar gol atmayı başaramadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti.

53. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme, ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktasına yakın bir noktadan pasını Bakasetas'a verdi. Bu oyuncunun ceza yayı önünden yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın solundan ağlara gitti: 0-1.

81. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ kanatta son çizgiden ortasına, arka direkte Eysseric'in bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan Çakır kontrol etti.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçtan detaylar

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Mete Kalkavan, Samet Çiçek, Yusuf Bozdoğan

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Feyzi Yıldırım (Dk. 90 Ahmet Engin), Donk, Brecka, Evren Eren Elmalı (Dk. 84 Sakıb Aytaç), Sadiku (Dk. 84 Doğucan Haspolat), Tarkan Serbest, Yusuf Erdoğan, Travnik, Hajradinovic (Dk. 64 Eysseric), Umut Bozok

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Denswil, Berat Özdemir (Dk. 46 Abdulkadir Parmak) (Dk. 50 Yusuf Sarı), Hamsik, Abdülkadir Ömür (Dk. 83 Dorukhan Toköz), Bakasetas (Dk. 83 Siopis), Nwakaeme, Cornelius (Dk. 74 Gervinho)

Gol: Dk. 53 Bakasetas (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 13 Umut Bozok, Dk. 77 Mehmet Feyzi Yıldırım, Dk. 88 Eysseric (Kasımpaşa), Dk. 58 Denswil, Dk. 86 Bruno Peres (Trabzonspor)

Avcı, Trabzonspor ile deplasmanda yenilmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 10 Kasım 2020'de bordo-mavili takımın başına geldi. 311 gündür görevde bulunan deneyimli teknik adam, Karadeniz ekibinin başında dış sahada çıktığı 20 maçta 11 galibiyet ve 9 beraberlik elde etti.

En çok Kasımpaşı'yı yendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinde ise en çok İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı mağlup etti. Deneyimli teknik adam ligde; Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının başında Kasımpaşa ile karşılaştığı 19 maçta 13 galibiyet elde ederken, 2 kez de berbere kaldı. 4 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, maçı sadece 2 pas hatası ile tamamladı.

  • Topla buluşma: 73
  • Pas: 61    %95,1
  • Orta: 3 %33,3
  • Şut pası: 1
  • Top kapma: 1
  • İkili mücadele: 1/1
  • Uzaklaştırma: 1
  • Pas arası: 2

Kalecilerin performansları

Ertuğrul Taşkıran:

Kalesine gelen şut: 9
Kurtarış: 8

Uğurcan Çakır:

Kalesine gelen şut: 3
Kurtarış: 3

Senin için hazırladığımız haberler