Trabzonspor; Djaniny, Larsen, Denswil ve Bardhi İçin Transfer Teklifi Bekliyor

20.12.2022 - 09:39 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 09:58

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, performanslarını yetersiz bulduğu Djaniny, Larsen, Denswil ve Bardhi için teklif bekliyor...

Trabzonspor; Djaniny, Larsen, Denswil ve Bardhi İçin Transfer Teklifi Bekliyor

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un 79. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Bordo-mavililerde, Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık yaptığı 47. Dönem Yönetim Kurulu, mali ve idari yönden ibra edildi.

Ağaoğlu sinyali verdi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Kadrodan ayrılan oyuncu olması halinde ve ihtiyaç duyulması halinde transfer olabilir. Şu ana kadar hiçbir kulüple ve oyuncu ile transfer görüşmesi yapmadık. Ocak ayı itibarıyla A Takım maaş bütçesini 40 milyon Euro'dan, 31 milyon Euro'ya çekmeye hedefliyoruz" dedi.

Avcı'dan sert açıklama: "Artık beklemeyeceğim"

Bilindiği üzere Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçı sonrası sert açıklamalarda bulunmuştu. Bazı oyuncuların performansını beğenmeyen Avcı, "Oyunun her anının senaryosunu biz çalışıyoruz. Kasımpaşa maçında ikinci yarıda parça parça oyundan ve performanslardan memnun değilim. Bireysel performansını artırmasını 3-4 aydır beklediğim oyuncular var. Artık beklemeyeceğim. Gerekirse altyapıdan oyuncu alacağım" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Avcı transfer raporunu verdi! İşte düşünülen isim...
Habere Git

Trabzonspor 4 oyuncu için teklif bekliyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Ocak ayında değişimin yaşanacağı Bordo-Mavililer'de Djaniny’nin gidişine kolaylık sağlanacak. Larsen, Denswil ve Bardhi için de teklif bekleniyor.

Avcı, Larsen'den memnun değil

Yüksek maaş alan Djaniny'ye teklif gelmesi halinde gidişine kolaylık sağlanacağı, Larsen'in ise performansından memnun olmayan Avcı'nın gönderilmesi yönünde görüş bildirdiği ifade edildi. 

Ayrıca Denswil ve Bardhi için de teklif kapılarının açıldığı gelen haberler arasında.

İlgini Çekebilir
Aslan'a yeni orta saha! Görüşme olumlu geçti...
Habere Git

Visca idmana çıkmadı

Bu arada ligin ikinci haftasında kolu kırılan ve Dünya Kupası arasında sahalara dönen Visca korkuttu. Trabzonspor'un 32 yaşındaki oyuncusu, kas spazmı nedeniyle dünkü idmana katılamadı. Visca yarın Samsun ile oynanacak kupa maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Larsen'in Trabzonspor'dan aldığı ücret

Fırtına, sezon başında Jens Stryger Larsen ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bordo-mavili takım oyuncuya da yıllık 1.200.000.-Euro garanti ücret ve 153.000.-Euro imza ücret ödüyor.

Djaniny'nin sözleşmesi uzatılmıştı

Jorge Djaniny Tavares Semedo'nun sözleşmesini 16 Eyl 2022 tarihinde 2025 yılına kadar uzatan Trabzonspor, oyuncuya her bir sezon için 1.600.000.-Euro ödeme yapıyor.

Denswil'in kazancı

Stefano Wilfred Denswil ile sezon başında 3+1 yıllık anlaşma sağlayan Fırtına, Hollandalı oyuncuya yıllık 1.250.000.-Euro garanti ücret ve 950.000.-Eur imza ücreti ödüyor.

Karadeniz temsilcisi sezon başında Levante'den Enis Bardhi'yi 3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Kuzey Makedonyalı oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Bordo-mavili takım oyuncuya her bir sezon için 1.300.000.-EURO garanti ücret ödüyor.

Senin için hazırladığımız haberler