Ajansspor

Fırtına'da yeni transfer antrenmana çıkmadı! İşte nedeni..

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, yarın başlayacak Slovenya kampı öncesi basına açık idman yaptı. Bordo-mavili takımda Denswil idmanda, ağrı hisseden Fernandez katılmadı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Trabzon’da yapılan çalışmalarla devam ediyor. Kampın ikinci etabı için yarın Slovenya’ya hareket edecek olan bordo mavili takım, yolculuk öncesi basına açık idman yaptı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 17.30’da başlayan idmanın ilk etabında futbolcular fitness salonunda çalıştı. 

Oyuncuların yüksek enerjisi dikkat çekti

İdmanın ikinci etabında çim sahada çalışan oyuncuların yüksek enerjisi dikkat çekti.

Oyuncuların yüksek enerjisi dikkat çekti
Oyuncuların yüksek enerjisi dikkat çekti

Djaniny, Lahtimi ve Fernandez idmanda yok

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde yapılan idmanda kadro dışı olan Koita, takıma izin almadığı halde katılmayan Lahtimi, transfer izni verilen Djaniny ile milli takımlarda olan futbolcular katılmadı. 

Bordo-mavililerin yeni transferi Joaquin Fernandez önceki gün idmanda uyluk adalesinde ağrı hissettiği için tedbir amaçlı bugünkü idmana çıkmadı. 

Denswil takımdan ayrı çalıştı

Takıma dün katılan ve izinli olan Stefano Denswil ise bugün ilk kez idmana çıkarak takımdan ayrı çalıştı. 

Bordo mavililer, yeni sezon hazırlıkları için yarın havayoluyla Slovenya’nın Kranj şehrine hareket edecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...