Trabzonspor, Sahasında Kayserispor İle Karşılaşıyor! İşte 11'ler...

İsa Kethüda
01.04.2023 - 08:44 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 14:54

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Kayserispor ile karşılaşıyor. İşte Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasının 11'leri...

Trabzonspor, Sahasında Kayserispor İle Karşılaşıyor! İşte 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da, 25-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası, Ertuğrul Doğan başkanlığındaki 48. dönem yönetim kurulu Kayserispor karşısında bugün saat 16.00'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda ilk resmi müsabakasına çıkacak. 

Hakem Erkan Özdamar

Müsabakayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Anıl Usta yapacak.

Trabzonspor'da 5 eksik

Bordo-mavililerde tedavileri devam eden Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Trezeguet ve Naci Ünüvar'ın yanı sıra Brezilya'nın Bahia ekibine transferi resmiyet kazanması beklenen Vitor Hugo'nda yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Lider Galatasaray, yeni seri peşinde! Rakip Adana Demirspor...
Habere Git

Orhan Ak, sahaya teknik direktör olarak çıkıyor

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Orhan Ak, bordo-mavili takımın başında geçti. Sezon sonuna kadar genç teknik adam ile yola devam etme kararı alan Karadeniz ekibinde Ak, 4-1 kazanılan Adana Demirspor maçına antrenör olarak sahaya çıkmıştı. Orhan Ak, Kayserispor karşısında ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacak.

52. randevu

Trabzonspor ile Kayserispor, bugün Trabzon'da yapacakları maçla ligde 52. kez karşı karşıya gelecek. Ligde 44 puan ile 5. sırada yer alan Trabzonspor, 38 puanla 7. sırada bulan Kayserispor'u ağırlayacak. Yeni yönetim, yeni teknik direktörü ile birlikte taraftarı önünde sahadan galibiyetle ayrılmayı planlayan bordo-mavililer üst basamaklara doğru tırmanışını sürdürmek istiyor.

Geride kalan 51 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 32-7 üstünlüğü bulunurken, 12 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Trabzonspor, rakip filelere 96 gol atarken, kalesinde 52 gol gördü. Karadeniz ekibi, sahasında oynadığı 25 maçta 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

İlgini Çekebilir
Oyun oynanırken yine kural değişti... 94. madde yok edildi!
Habere Git

11'ler belli oldu

  • Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Markovic, Visca, Gomez

  • Kayserspor: Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Carole, Ackah, Cardoso, Emrah, Mane, Thiam

VAR hakemi belli oldu

Trabzonspor - Kayserispor maçının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Özgür Yankaya
  • AVAR: Neslihan Muratdağı
  • AVAR: Cevdet Kömürcüoğlu
Senin için hazırladığımız haberler