Trabzonspor - Çaykur Rizespor: 2-3 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
26.08.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 22:20

Süper Lig'de Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında Karadeniz derbisi oynandı. Rizespor, deplasmanda 3-2 kazandı. Maç sonucu, goller ve yazılı özet.

Trabzonspor - Çaykur Rizespor: 2-3 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftası Karadeniz derbisine sahne oldu. Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Rizespor, zorlu deplasmanda 3-2 kazanmayı başardı.

Rizespor için ilklerin gecesi

Çaykur Rizespor, Süper Lig tarihinde Trabzonspor'a ilk kez ilk yarıda iki gol atmayı başardı. Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut ise kariyerinde ilk kez Trabzonspor'a karşı kazanmayı başarırken, Rize'nin başında ilk 3 puan sevincini de yaşadı.

Perdeyi yeni transfer açtı!

Karşılaşmanın gol perdesini Rizespor'un yeni transferi Mocsi açtı. 20. dakikada Emirhan'ın ortasında arka direkte kafayı vuran Mosci, takımını öne geçirdi.

İlgini Çekebilir
Dün imzaladı, bugün golünü attı
Habere Git

Rize deplasmanda 2'yi buldu

Rizespor, Trabzonspor deplasmanında farkı 2'ye çıkaran golü 43. dakikada buldu. sağ kanattan yapılan ortanın ardından arka direkte Zeqiri topu kafayla indirdi. Kale sahası içi sağ çaprazında buluann Benhur Keser'in sol ayağıyla dokunduğu top Uğurcan'ın solundan ağlara gitti.

Bakasetas penaltıdan farkı indirdi

56. dakikada Trabzonspor, Eren Elmalı ile geldi. Sol taraftan yapılan ortada savunmanın elle müdahalesini tespit eden hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Bakasetas, sol ayağıyla çok sert şekilde ortaya vurdu. Soluna uzanan Gökhan topa müdahale edemedi. Trabzonspor farkı 1'e indirdi.

Benhur tekrar sahnede! Rize 3'ü buldu

66'da sol taraftan hızlı gelen Rizespor, ceza sahasına doğru ortaladı. Sağ taraftan koşusunu yapan Benhur Keser arka direkte topu kontrol etti ve karşı karşıya pozisyonda Uğurcan'ı mağlup etti. Rizespor, deplasmanda skoru 3-1 yaptı.

İlgini Çekebilir
17 bin TL'ye tek devre maç
Habere Git

Enis Destan farkı tekrar 1'e indirdi

Karşılaşmanın 83. dakikasında sol tarafta Bardhi'nin ortasına iyi yükselen Enis Destan, kafa vuruşunu yaptı. Top, ağlarla buluştu. Trabzonspor bir kez daha farkı 1'e indirdi.

3 maçta 2 yenilgi...

Geçen sezon beklentinin altında kalan Trabzonspor, bu sezona da kötü bir başlangıç yaptı. Bordo-Mavililer, ligin ilk haftasında 1-0 kazansa da çıktıkları devamında çıktığı 2 maçta da mağlup oldu. Galatasaray'a 2-0 kaybeden Fırtına, Karadeniz derbisinde de 3-2 yenildi.

Rizespor ise sezonun ilk galibiyetini Trabzonspor'a karşı yaşadı. 1 beraberliği ve 1 mağluibiyeti bulunan Yeşil-Beyazlılar 4 puanın sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler