Trabzonspor'un gündemindeki Jesus Murillo'dan taraftarı heyecanlandıran hamle

01.08.2022 - 11:27 | Son Güncellenme: 01.08.2022 - 11:47

Sağ bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Kolombiyalı stoper Jesus Murillo'dan taraftarı heyecanlandıran bir hamle geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'un gündemindeki Jesus Murillo'dan taraftarı heyecanlandıran hamle

Yeni sezonun ilk resmi maçında Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi olan Trabzonspor'da gündem sağ bek transferi...

Jesus Murillo, Fırtına'nın listesinde

Sağ stoper için birçok isimle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor'un listesindeki isimlerden biri de MLS Ligi takımlarından Los Angeles'ta forma giyen 28 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Jesus Murillo'ydu. 

Menajeri Radyospor'a konuştu

Jesus Murillo'nun menajeri Gustavo Rico, Radyospor'a yaptığı açıklamada ''Trabzonspor, Murillo ile ilgileniyor. Kesin bir ilgi var; ama şu ana kadar resmî teklif yapmadılar. Önümüzdeki saatlerde, günlerde teklif yapmalarını bekliyoruz" açıklamasını yapmıştı. 

Trabzonspor'da oynamak istiyor

Kolombiyalı stoperin menajeri Rico oyuncusunun, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ve iyi organize olmuş bir kulüp olması nedeniyle Trabzonspor'da oynamak istediğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da 4 oyuncunun lisansı henüz çıkartılmadı!
Habere Git

Jesus, Trabzonspor'un Instagram hesabını takip etti

Los Angeles ile 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Jesus Murillo, Trabzonspor'un Instagram hesabını takibe aldı. Yıldız futbolcunun bu hamlesi bordo mavili taraftarları heyecanlandırdı.

Chiellini'nin partneri

Jesus Murillo Los Angeles'ta, yıllarca Juventus ve İtalya Milli Takımı'nın formasını giyen, İtalyan stoper Giorgio Chiellini ile savunmada partner olarak forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler