FLAŞ | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim

İsa Kethüda
25.02.2024 - 20:00 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 20:17

Son dakika haberleri. Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda mağlup olan Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak görevi bıraktığını açıkladı. İşte detaylar.

FLAŞ | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak görevinden istifa ettiğini ve yerini Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu.

"Başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sancak, "Kamuoyuna duyuru. Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. Şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum.

"Niye, niçin diye sorgulamayın"

Niye, niçin diye sorgulamayın. Öyle gerektiği için nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam, Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin.

İlgini Çekebilir
Trezeguet atıyor Trabzonspor kazanıyor!
Habere Git

"Bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin"

Benim hakkım varsa helaldir. Allah'a emanet olun. Bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin. Aama bu hale gelmesine sebep olanlarla bire bir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun be bana güvenin" dedi. 

Bilindiği üzere Mavi Şimşekler'de Metin Korkmaz, Murat Sancak'ın başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Hakemden özür dilerim"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler