FLAŞ! Fatih Terim sinirlerine hakim olamadı!

19.03.2021 - 21:12 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 09:33

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. 12 dakika uzatma süresinin verildiği müsabakada, sarı kırmızılı ekip geriye düşünce teknik direktör Fatih Terim, Rizespor tribününü bastı. İki taraf arasında gerilim yaşanması üzerine arbedeye varan olaylar çıktı. Galatasaray, oldukça kritik bir haftada; Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin olduğu haftada Çaykur Rizespor'a mağlup olarak büyük fırsat tepti.

FLAŞ! Fatih Terim sinirlerine hakim olamadı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 31. haftası bugün oynanan maçlarla başladı. Günün son karşılaşmasında Galatasaray, ligde tekrar liderlik koltuğuna oturabilmek için evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Ateş hattında bulunan Çaykur Rizespor'un yeni hocası Bülent Uygun sahaya 3 puan parolası ile çıktı. Takımla ilk maçında galibiyet elde eden Uygun, küme hattından uzaklaşıp ligde tutunabilmek için Türk Telekom'dan puan veya puanlarla dönme niyetindeydi. Nitekim, günün sonunda öyle de oldu. Galatasaray'ın savuna hattındaki hataları son bulmayınca, Galatasaray evinde çok önemli bir 3 puan bıraktı. Öte yandan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın uzatma bölümünde Rizespor tribününden gelen laflar üzerine sinirlerine hakim olamadı. 

Galatasaray geriye düştü, saha kenarı karıştı!

Maçın uzatma dakikalarında Çaykur Rizespor'dan Fernando Andrade dos Santos, takımını öne geçiren golü attıktan sonra saha kenarı karıştı. Rizespor yetkililerinin Fatih Terim'e laf attığını ve bu yüzden Terim'in Rize tribününe hareketlendiği iddia ediliyor. Ancak, her halükarda saha kenarında bir an için ortalığın alevlendiği objektiflere yansıdı. Onlarca teknik sorumlunun karıştığı olayda, Galatasaray kulübesi; Fatih Terim'i güçlükle sakinleştirebildi. Günün sonunda puan kaybeden taraf Galatasaray oldu.

Rize tribününden laf atıldı...

Maçın uzatma bölümünde Fatih Terim'e laf atıldığı iddiası üzerine saha kenarı karıştı. O an için Rizespor yetkililerinin bulunduğu tribüne hareketlenen teknik adamla, Rize tribünü arasında sözlü tartışma çıktı. İlk etapta Fatih Terim'in Rizespor kulübesini bastığı şeklinde yorumlar yapıldı. Ancak devam eden süreçte, Terim'in kulübeye değil, tribüne yöneldiği görüldü. 

Galatasaray, sahasında oynadığı Rizespor maçını 4-3'lük skorla kaybederek oldukça önemli bir haftada ciddi puan kaybı yaşamış oldu. 61 puanla ikinci sırada bulunan Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş maçının olduğu hafta evinde 3 puan kaybetti. 

Maç sonu büyük gerginlik...

Son derece gergin geçen Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının sonunda büyük tartışma yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları Rizespor yetkililerinin bulunduğu tribünden söylenen sözlere çok sinirlendi. Son düdükle beraber tartışmalar devam etti.

Fatih Terim, Yılmaz Bal'ın üzerine yürüdü! Rizespor için güvenlik tedbirleri...

İddiaya göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; maçın akabinde Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal'ın üzerine yürüdü. İkili arasında arbede yaşanınca, konuk ekip tam 30 dakika süreyle sahada bekletildi. 

Yılmaz Bal, "Tatsızlık oldu..."

Maçın akabinde basın mensuplarına demeç veren Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Fatih Terim'le arasında yaşadığı olaya ilişkin, "Maalesef ikinci yarı Fatih Hoca ile ufak bir tatsızlık oldu. Maç sonu tatlıya bağlandı. Bir pozisyonda bize yönelik bir söylemi oldu. Maçın gerginliğinde oluyor böyle şeyler. Ben de olmaması gerektiği ile ilgili bir itirazda bulundum. Maç sonu konuştuk. Geç terk etme diye bir şey yok. Güvenlik nedeniyle bekletildik. Sonrasında eski ve çok iyi arkadaşım Levent Hoca geldi. Fatih Hoca'nın yanına gittik, güzel bir şekilde ayrıldık." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler