Flaş! Fenerbahçe, Galatasaray'a belgelerle yanıt verecek

16.02.2021 - 17:02 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 17:50

Son dakika haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin yapmış olduğu ifadeler ile ilgili çarşamba günü Gündem Özel programında açıklamalarda bulunacak. İşte detaylar...

Flaş! Fenerbahçe, Galatasaray'a belgelerle yanıt verecek

AJANSSPOR

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanan derbi maçın ardından sarı kırmızılı cepheden gelen açıklamalara yanıt verme kararı aldı. 

"Saha olaylarından sevk etmiyorlar"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in , "Rakip takım başkanının meclis idare memuru gibi dolaşması hoşuma gitmedi. Emniyet gibi dolaşıyor. Alkıştan rahatsız olmuşlar. Allah Allah... Sen geldin, bizim evimizde şakır şakır alkışladın ve bir de benim alkışlamamı istedin. Allah Allah, bu nasıl mantalite? Bu kafa yapısıyla hiçbir yere ulaşamazsın. Böyle kalitesizlik olmaz. Kimseden korkmam, Allah'tan başka. "TFF sevki seyirciden yapmadı! Yoksa hapis cezası alırlardı ve yöneticilikleri bitecekti. 2.500 kişinin cezası 72 bin TL! Ben öderim cebimden o zaman! Neden yapmıyorum? O PFDK aptal mı? Saha olaylarından sevk etmiyorlar.

"İkinci Başkanıma saldırıldı"

İkinci Başkanıma saldırıldı. Ya bir şey olsaydı, bunun bedelini kim ödeyecekti? Ondan sevk etmedi! "Rakibimiz yenilgiyi örttü; 'Vay bizim golümüz verilmedi!' Verilseydi golünüz, bizim de iki penaltımız verilmedi. Hakemlerden en çok zararı biz gördük. 17 kulüp hakemler için bize karşı birlik oldunuz. Bildiri yayınladınız, 'Hakemler de insandır, hata yapabilir' dediniz. Eyy Ali Koç, bunu sen yazdırdın. Bazı hakemler bize düzenli hata yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

"Müthiş bir yalan, iftira kampanyası ve algı operasyonu yapıyorlar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Fatih Karagümrük maçı sonrası yaptığı açıklamada, "O kadar çok konuştu ki siz de hatırlayamıyorsunuz konuların hepsini. Koskoca adamların yalanları, iftiraları, beni ve kulübümü hedef almalarına biz ayak uyduramayız, yetişemeyiz. Müthiş bir yalan, iftira kampanyası ve algı operasyonu yapıyorlar. Yapsınlar, canları sağ olsun. Ama sanmayın ki biz bunlara cevap vermeyeceğiz. İlgili arkadaşlarımız bilgi ve belgelerle cevap verecektir. Bu zihniyet olduğu sürece Türk futbolunda ne barış ne dostluk ne de kardeşlik olur. Böyle marjinal bir ülke ligi olarak futbola devam ederiz" demişti.

Fenerbahçe, Galatasaray'a belgelerle yanıt verecek

Fenerbahçe ezeli rakibinden gelen iddialar ile ilgili çarşamba günü 12.30'da yönetim kurulu üyesi Metin Sipahioğlu'nu FB TV'de belgeler ile açıklama yapacağını duyurdu.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan duyuruda, "Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu’nun katılımıyla; GS Kulübü Başkanı ve yönetiminin, yalan ve iftiralarına kanıtlarıyla cevaplar verileceği ve son haftalarda yaşanan olayların değerlendirileceği “Gündem Özel” Programı, yarın (Çarşamba) 12.30’da FB TV'de" denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler