FLAŞ! Fenerbahçe'nin transfer listesindeki yıldız ayrılığı duyurdu!

26.03.2020 - 17:59 | Son Güncellenme: 26.03.2020 - 18:03

Son dakika Avrupa'dan spor ve transfer haberleri... İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen İspanyol yıldız Pedro Rodriguez, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Adı Fenerbahçe ile anılıyordu… Hangi takıma transfer olacak?

FLAŞ! Fenerbahçe'nin transfer listesindeki yıldız ayrılığı duyurdu!

Adı Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Pedro Rodriguez'den flaş bir açıklama geldi. Yıldız oyuncu, sezon sonu ada ekibinden ayrılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Chelsea ile sözleşme uzatmayacak!

32 yaşındaki İspanyol futbolcu Pedro Rodriguez, Chelsea’den ayrılacağını duyurdu. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek yıldız oyuncu, gelecek sezon ada ekibinde forma giymeyeceğini ve bonservissiz olarak başka bir kulübe gidebileceğini söyledi.

Koronavirüs sebebiyle yeni takımı hakkında henüz bir karar vermediğini ve görüşme yapmadığını belirten Pedro, ''Şu an için bir şey düşünmüyorum. Geleceğimle ilgili mutlaka bir karar vereceğim ancak şimdi dayanışma zamanı'' dedi. 

İspanyol oyuncunun yeni takımının Premier Lig’den olmayacağı da iddia edildi. Fenerbahçe’nin de Pedro ile ilgilendiği belirtiliyordu.

Pedro bu sezon Chelsea ile 9 Premier Lig maçına çıktı. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

Senin için hazırladığımız haberler