Flaş iddia! Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri... Son olarak Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou FC forması giyen Brezilyalı yıldız Paulinho'nun Fenerbahçe'nin teklifini reddettiği iddia edildi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
DIŞ HABER - AJANSSPOR
Son olarak Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou FC forması giyen ve Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Brezilyalı yıldız Paulinho'dan kötü haber geldi.

UOL sitesinde yer alan habere göre; 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Fenerbahçe'nin yaptığı Transfer teklifini reddettiği belirtildi.
Haberde, oyuncuya Suudi Arabistan'dan iki kulübün resmi teklif yaptığı ancak Paulinho'nun önceliğinin Avrupa'ya geri dönmek olduğu öğrenildi.
Öte yandan Fenerbahçe dışında Galatasaray'da oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.

Şu anda serbest statüde yer alan Brezilyalı yıldız, geçen sezon çıktığı 20 maçta 12 gol ve 4 asist kaydetti.
Başarılı orta saha oyuncusu kariyerinde LKS Lodz, Redd Bull Bragantino, Vilnius, Barcelona, Tottenham ve Corinthians gibi takımlarının da formalarını giydi.





