FLAŞ! Mahmut Uslu'dan Gökhan Saral'a yanıt geldi!

21.08.2017 - 01:40 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 01:40

FLAŞ! Mahmut Uslu'dan Gökhan Saral'a yanıt geldi!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında protokolde yaşanan olayları Beyaz TV'den Devrim Zengi'ye anlatan Mahmut Uslu, "Bu geçen seneden kalan bir olaydır. Geçen sene stadımıza geldiklerinde tek tek tüm yöneticilerin elini sıktım. Başkanlarına sorabilirsiniz. Yalan söylüyorsam, başkanlarına sorabilirler. Bu arkadaş geçen sene güvenlik görevlileriyle kavga etti. Şikayetçi oldular. 

Savcılıkta ifadesi ve dosyası var. Bu, geçen senenin yansıması. Benim alkollü olmam mümkün değil.Bu kavga geçen senenin yansıması. Geçen seneden olan olaydan dolayı bunu yaptı. Benim alkollü olmam mümkün değil. Trabzonspor Milletvekili de benden Gökhan Saral adına hatta özür diledi." ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nihat Özdemir'in uçağıyla Bodrum'dan tatilden geldim. 6'dan itibaren kulüpteydim. Alkollü olmam mümkün değil. Bunu da ispatlarım. Bilerek olay çıkardı. Kendisinin benden şikayetçi olması için, savcılığa gitmesi lazım ama orada dosyası var. Bu nedenle bugün bunu yaptı. Beni tehdit etti, küfür etti. Küfrü geçtim, kimse beni tehdit edemez. Bir genç Trabzon milletvekili benden özür diledi. "Sizin özrünüz tamam ama kendisi gelsin özür dilesin" dedim. Alkollü falan değilim. Söylenenlerin hepsi yalan. Geçen seneden kalan bir şeyleri var sanırım kafasında.

Senin için hazırladığımız haberler