Flaş sözler: "Eğer Mourinho gelseydi..."

22.12.2018 - 20:57 | Son Güncellenme: 22.12.2018 - 23:57

Flaş sözler: "Eğer Mourinho gelseydi..."

Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa'nın Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Dilmen'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Kasımpaşa'ya Mourinho getirilseydi...'

"Kasımpaşa, Mustafa Denizli yerine Jose Mourinho'yu getirseydi olmazdı. Mourinho büyük bir teknik adam ama ten uyumu diye bir şey var. Mesela Aykut Kocaman ile Konyaspor gibi. Onlar da daha yukarılara çıkacak. Mesela Hector Cuper de Inter'e gitti, Inter'i bitirdi. Kocaman'dan sonra Cocu örneği gibi"

'Vurdumduymazlık var Beşiktaş'ta'

"Beşiktaş'a bir yazı gelmiş sanki. Maçınız var, gidin demişler. Öyle bir Beşiktaş vardı. Tabi maçın başında Dorukhan'ın sakatlığı da tüm oyun şablonunu etkiledi. Bir sakatlık daha oldu. Vurdumduymazlık var Beşiktaş'ta. Mustafa Pektemek ve Necip dışında maça asılan oyuncu görmedim. Asılmak sadece coşku değil. Demek ki konsantrasyon düşük. Medel de dahil buna. Şenol Hoca da keza öyle"

VAR sözleri...

"Bugün 8-9 tane pozisyona girdi Kasımpaşa. Futbol temassız bir oyundur. VAR hakemlerine çabuk dönüyorlar. Hakemin görmesi gereken pozisyon için lazım değil. VAR'ın faydasını bu akşam gördük. 2-1'ken verilen penaltı kararı kırılma noktası oldu"

'Penaltı değil'

"Kasımpaşa'nın penaltı pozisyonunda faulü Beşiktaş lehine verse kim ne diyecek? Bana göre devam edilmeliydi. Futbol artık bir temas oyunu. Kasımpaşa'nın galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum. Hakemin bu pozisyonu görmesi lazım. Kritik pozisyon bana göre penaltı değil"

'Lens hedefsiz bir oyuncu'

"Lens hedefsiz bir oyuncu. Babel eski Babel değil. Mustafa Pektemek çırpınıyor. Oğuzhan'ı sattınız mı? Nereye gitti? Hemen bitirmeyin. Beşiktaş bir anda sıradanlaştı. Geçen hafta taraftarı sayesinde 2-2 berabere kaldı"

'Sorun mental'

"Adriano ve Caner, 4 tane sarı kart görmeyeceksiniz. Problem bence mental. Kulübede organizasyonu iyi olan iki takım zirvede"

"Kasımpaşa bu. Mustafa Denizli göreve gelmeden önce Kasımpaşa maçlarını 13.30'da oynuyordu. Son iki maçtır Kasımpaşa maçlarını akşam oynuyor. Bu durum Kasımpaşa'nın iddialı olduğunu gösteriyor"

Lens sözleri

"Kasımpaşa Trezeguet'i buldu. Beşiktaş, Lens'i aldı. Lens'i Fenerbahçe'den tanıdığı için aldı. Kasımpaşa'nın scout ekibinde problem yok, geniş kadrosunda sıkıntı var"

'Ozan Tufan'ın yerinde olsam...'

"Ozan Tufan'ın yerinde olsam Şenol Güneş'i tercih ederdim ve Beşiktaş'a gelirdim. Josef - Mehmet Topal ikilisini düşünerek burada özel hayatındaki yanlışlarını ayrı tutuyorum.  Trezeguet'e de doğru hoca ve takımı seçmeli"

'Fenerbahçe Avrupa'ya gidebilir'

"Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı alma ihtimali var mı? Var. O zaman Fenerbahçe Avrupa'ya gidebilir"

'Kasımpaşa ve Başakşehir doğru kulüp'

"Kasımpaşa ve Başakşehir doğru bir kulüp. Her iki takım da bana keyif veriyor. Lucescu bugün maçı izledi. Yerli olarak sadece Ramazan ve Veysel oynadı. Trabzonspor yerli oyuncularına şans veriyor. TFF'nin bunu teşvik etmesi lazım"

'Şenol Güneş en masum isim'

"Bana göre Beşiktaş'ta Şenol Güneş şu andaki tabloda en masum isim"

Ankaragücü ve Kartal yorumu

"Ankaragücü Başkanı sürekli 'İstanbul'dan yönetmeye çalışıyorlar' diyor.... İsmail Kartal'ın da çarpıcı açıklamaları oldu. Kulüpler kalıcıdır fakat doğru yönetilmesi lazım. Ankaragücü Başkanı 3-4 günde bir açıklama yapıyor. Başkan, 'Oyuncular para almayacaklarını biliyor' dedi. Yabancı ülkelerde bu böyle mi?"

Senin için hazırladığımız haberler