Flavio'dan hakem tepkisi! 'Belki de o penaltıyla 3 puanı kazanacaktık'

06.04.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 23:23

Trabzonspor'da Flavio, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Flavio, karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.

Flavio'dan hakem tepkisi! 'Belki de o penaltıyla 3 puanı kazanacaktık'

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından bordo - mavili takımda açıklamalarda bulunanan Flavio, ''Bugün oynayıp takımıma yardım ettiğim için çok mutluyum gerçekten. Orta alanda başladım maça daha sonra farklı bir pozisyonda oynadım. Takımda hocamızın kararı gereği nerede olursa olsun yardım etmeye ve çalışmaya devam ediyorum'' dedi. 

 

Flavio'dan hakem tepkisi! 'Penaltımız verilmedi'

Karşılaşmanın hakamine tepki gösteren 25 yaşındaki futbolcu, ''Hakemlerle ilgili çok fazla konuşan, bu konu ile ilgili çok fazla fikir bahseden biri değilim aslında. Ancak benim yaşadığım bir penaltı pozisyonu var, orada çok rahat gol atabilecekken arkadan rakibin yaptığı müdahaleyle ben de yere düştüm. Yoksa çok rahat gol atma imkanım vardı'' diye konuştu.

 

Hakemin bu penaltıyı vermediğini söyleyen Flavio, ''Belki de o penaltıyla 3 puanı kazanacaktık. Trabzonspor'un oyuncularıyız Trabzonsporuz. Dolayısıyla her maçı kazanma mantalitesiyle çıkmaya çalışıyoruz. Tabii ki bugün buradan üzgün ayrılıyoruz ancak iyi bir oyun oynadığımızı gösterdiğimizi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

'Bunu kaldırabilecek kadromuz var'

Brezilyalı futbolcu, yoğun maç trafiği hakkındaysa şu sözleri söyledi:

''Üst üste çok fazla maç oynuyoruz ancak biz Trabzonsporuz, Trabonspor'un oyuncularıyız. Bunu kaldırabilecek kadromuz var ve bizi bütün maçlara hazırlayabilecek hocalarımız ve bütün çalışanlarımız var. Dolayısıyla bunlar bizi etkilemiyor."

Flavio'nun performansı

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 26 maça çıkan Flavio, 1 gol atıp 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler