Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi savunmada eksiklik yaşanıyor

15.10.2023 - 16:06 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 16:12

Milli aradan sonra zorlu fikstüre çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, dev derbi öncesinde savunmada eksikliklere çare bulmaya çalışıyor.

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi savunmada eksiklik yaşanıyor

AJANSSPOR HABER

 Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray tüm çalışmalarını stopersiz sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk, savunmada eksikliğini gidermek için çalışmalarına başladı. Peki Beşiktaş derbisinde Cim Bom'da savunmada kimler oynayacak? Detaylar...

Savunma milli takımda

Sarı-Kırmızılı ekibin mevcut kadrosundaki stoperlerden Abdülkerim Bardakcı ile Kaan Ayhan, Türk Milli Takımı’nda, Victor Nelsson Danimarka Milli Takımı’nda, Davinson Sanchez ise Kolombiya Milli Takımı’nda yer alıyor.

Beşiktaş derbisi Okan Buruk savunmayı düşünüyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Özellikle Davinson Sanchez’in çarşamba gecesi Ekvador deplasmanına çıkacak olması, Milli ara sonrasındaki cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi Buruk’u düşündürüyor.

Nelsson ve Kaan Ayhan oynayabilir

Okan Buruk, her ne kadar derbiyi düşünse de Beşiktaş maçından 3 gün sonra oynanacak olan Bayern Münih maçı hazırlıklarını da yapmaya başladı. Buruk, derbide Nelsson ve Kaan Ayhan savunması ile çıkarak münih maçında Abdülkerim ve Sanchez savunması ile çıkmayı planlıyor.

Orta saha da Oliveira

Galatasaray'da derbide orta sahada Oliveira'nın yer alması bekleniliyor. Buruk, Ndombele'yi ise ikinci yarıda oyuna sokma planları içinde.

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında derbi maçında Beşiktaş'ı konuk edecek. 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Rams Park'ta dolu tribünler önünde oynanacak derbi maçı, beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler